Niște Bădălăi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Senatorul PSD Niculae Bădălău a fost călcat acum două nopți. De hoţi, nu de vreo amantă, așa cum ar fi unii tentați să afirme. Parlamentarul dormea împreună cu familia sa la etaj, în vila pe care o deține lângă Bucureşti, în timp ce tâlharii prădau parterul. Îmi vin pe mânecă două-trei-cincisprezece observații:

1. Numai cât am văzut imaginile la TV, m-aș insinua la fața locului ca să-l întreb pe cetățeanul Bădălău cum a reușit să inventeze pneurile de iarnă, ochelarii de cal și triunghiul reflectorizant. Am zis să nu încerc ceva mai greu, gen insulină etc., i-aș da chestiuni lumești. Fără să patentezi măcar dopul de plută, n-ai cum să te îmbogățești în asemenea hal. Dacă era neurochirurg, n-aș fi scos nici măcar un sunet – pariez că Leon Dănăilă trăiește și acum la paușal. Apropo, i-o fi dat municipalitatea drumul la căldură?

2. Prădat de hoți noaptea? Ehei, vezi cum este, coane Nicule? Crezi că oamenii din stradă s-au simțit mai bine în februarie 2017? Ziceam și eu așa, eram în trecere.

3. Nu, Dragnea nu era, Nicolicea nici atât, iar Iordache o fi făcut-o fără să-și dea seama.

* O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum a fost găsită în zona rurală a județului Teleorman de către un localnic, chiar pe proprietatea lui, notează RISE Project. În valiză se aflau un hard de computer, o tabletă, un stick de memorie și mii de hârtii, printre care multe copii de documente ale familiei Dragnea. Carevasăzică, mustăciosul nu-i chiar dictatorul pe care îl consideră unii, omul e șvaițer, tot un Bădălău. Se poate scrie un roman de Teleorman (n-am talent și nici răbdare ca să mă arunc într-un asemenea proiect), dar până atunci putem trage câteva concluzii:

1. Ești ca valiza în gară, stimabile, până aici ți-a fost. Escobar le ascundea ca lumea, eventual le dădea foc.

2. Nu înțeleg ce fel de țăran de Teleorman e ăla care sună direct la RISE Project. De Glasul Alexandriei, Acțiunea de Videle sau cine știe ce publicații sunt pe acolo n-a auzit? Mai avea un pic și nimerea CNN-ul. Nici râul, ramul nu-l mai ajută pe președintele Camerei Deputaților.

Citit 948 ori Ultima modificare Duminică, 04 Noiembrie 2018 18:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.