Sunt Adrian care aduce pensia

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ce s-o fi întâmplat ieri, ce au pus băieții din Administrația Prezidențială în tăcerea lui Klaus Iohannis? L-a făcut infractor pe Liviu Dragnea, ptiu, o fi mâncat picant... Cum să-l ponegrești pe omul cu mustață, nu i-ai dat în doi ani X premieri, nu i-ai oferit nenumărate șanse ca să aducă plusvaloare țării? Să se fi abținut și președintele încă două-trei săptămâni, n-ar fi decedat nimeni. Apoi va reîncepe sezonul de schi.

* Mă sună zilele trecute un cetățean trecut de 60 de ani. Nu era doar vocea care-mi spunea asta, ci și necesitățile. Bună ziua, ce faci, Adrian?, mă întreabă. Nu-i Adrian, zic, ați greșit numărul, dar omul, după o ezitare de câteva secunde, încearcă altfel: Cum, nu ești dumneata ăla care-mi aducea pensia? Nu, îl contrez, n-am adus nimănui pensia, căutați pe altcineva... Bre, de ca și cum m-ar fi luat pe după umeri, voiam să știu dacă e bine, că era bolnav în ultima perioadă. Spune-i că am întrebat de el, a continuat românul căruia, la un moment dat, aș fi putut să-i pasez retribuția. Care-l știi pe Adrian, atrage-i atenția că i-a dus prea mult ultima dată interlocutorului meu! Așa simt.

* Veorica i-a răspuns foarte târziu lui Timmermans și a și făcut-o în limba română. E un fel de, mai lasă-mă, bre, în pace, nu mă mai bârâi la cap cu problemele tale! Am și fasolea pe foc, rufele încă nu-s întinse, câinele are pregătire la engleză, am și de călcat, ia de aici un răspuns scris pe genunchi... E de bine, nu-ți bate capul!

* Neacșu și Țuțuianu, două nume inaccesibile publicului larg, au fost excluși din PSD. E o informație la fel de interesantă ca aceea conform căreia produsul Z, în ciuda faptului că nu mai e îmbibat de E-uri, nu prea e comestibil din cauza îndulcitorilor.

* Gabriela Firea a susținut un discurs în limba spaniolă la Madrid. Avem, așadar, primii ghiocei după deceniile de telenovele difuzate pe posturile românești.

* Doi sportivi americani au fost dați afară de un club din Brăila fără să fie plătiți pentru prestațiile lor din acest sezon. Ehei, la cât de mult am așteptat noi americanii... Prea târziu ați ajuns, bă, nu meritați niciun ban.

Citit 1282 ori Ultima modificare Marți, 06 Noiembrie 2018 18:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.