D-aia videochat, că nu se poate altfel

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Mi-aș pregăti un rest de bucurie la auzul veștii că a fost adoptată legea pentru construcția Autostrăzii Unirii. Situația e complicată din cauza inșilor, deputați sau senatori din zonele care ar beneficia direct de o asemenea investiție, care au votat împotriva proiectului. Mă întreb ce-o fi în capul unor asemenea aleși, căci în suflet e mai greu de intrat și nici nu recomand o asemenea excursie... Stați așa, nici politicienii de Galați n-ar trebui să fie comozi: s-au scurs aproape treizeci de ani de la Revoluție și traversăm Dunărea pe plută? Dar aeroportul, bașca drumul expres (n-am zis autostradă)? Altfel, n-ar mai fi ieșit urbea campioană balcanică la videochat sau cum s-o fi chemând acel top de o anvergură bună de ascuns sub pat. Explicația e logică: cum să te văd altfel decât prin monitor dacă nu aveți de nici unele, nici cu avionul, nici cu mașina să ajung rapid, nici cu nimic?!
* Am citit pe Facebook că Eugen Durbacă, fost primar de Galați, se află printre semnatarii sesizării la Curtea Constituțională cu privire la statutul pensiilor speciale ale aleșilor locali. Sper să fie doar o glumă, altfel va fi dat afară din noul partid al lui Victor Ponta. O fi fresh formațiunea soțului doamnei Daciana, dar nici chiar așa... Sau poate că Durbi, cum i se zice în municipiu conașului Eugen, urmărește să candideze la Primărie și în anul 2020 și nu strică nițică imagine.
* Un deputat din partidul lui Băsescu solicită retragerea unui afiș al piesei de teatru „Mihai Viteazu”, care aparține un teatru independent, deoarece, consideră luminăția sa, harta României este redată cu ajutorul unei bucăți de ceafă de porc, iar acest lucru este „încă o bătaie de joc la adresa României, în acest an al Centenarului Marii Uniri!” Așa se întâmplă când dai mărgăritar la porci. Sau apă la hamster (nicio legătură cu vietatea de sub nasul lui Dragnea). Ajungi să te întrebi de ce un element de acest gen sau cele de prin Moldova care nu doresc autostradă n-au emigrat și nici nu și-au proiectat o asemenea ieșire din scenă. I-am putea auzi cu diverse ocazii că România e și țara lor.
* Mexicul ar putea legaliza marijuana, există un proiect de lege în acest sens. Umor involuntar? Nț, cu pistolul la tâmplă.
  Dănuț Lungu

Citit 1043 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2018 19:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro