Blestematul de microfon

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Încerc să-mi închipui cât de mahmur aș fi fost astăzi dacă aseară l-aș fi petrecut pe Gabriel Oprea. Ar fi fost în interesul național să-l ajut să sufle în lumânare. La mulți ani!

* Evenimentul Zilei titrează că USR a gafat în Parlament votând pensiile speciale, cu amendamentele PSD. De ce gafă, monșer, mai ales când se apropie momentul în care cineva se va apropia de fasung?! Dacă tot se va stinge lumina, măcar să ai paharul plin când te cuprinde amara tristețe. Nu poți lupta întreaga viață dezgolit, căciula de șinșila are rostul ei. Se și dă bine de tot.

* Unii ar fi în stare să aducă în discuție fularul Burberry al ex-premierului Năstase. Am vaga impresie că e lăsat deoparte pentru un alt fiu al patriei, însă nici moliile nu-s proaste. Mai ales după decizia de acum două zile a Curții Constituționale.

* Primarul din Hâncești, Republica Moldova, a numit două străzi în cinstea rudelor sale, tatăl decedat și soacra aflată încă prin labirintul vieții. Iată, ne merităm unii pe alții, România și Basarabia chiar trebuie să se unească, facem aceeași politică.

* Unul din doi români scoate din priză toate aparatele electrice când pleacă de acasă. Întâmplarea face că tocmai în această perioadă trage o fugă și Carmen Dan până în Statele Unite ale Americii. Data trecută uitase blestematul ăla de microfon...

* Un proxenet mort a câștigat alegerile din Nevada. Vestea bună vine din țara noastră – aici le câștigă și cei aflați în activitate.

* Grijă mare! Un pensionar din Olanda și-a contestat în instanță propria vârstă ca să aibă mai mult succes la femei. Bărbatul în vârstă de 69 de ani vrea ca actele sale de identitate să arate că este mai tânăr cu două decenii. La noi, Tăriceanu și-ar dori clonarea – indiferent de cifrele din buletin, îl doresc prea multe.

* Bine, șeful Senatului de la noi are momentan niște probleme: e acuzat că a primit aproape 800.000 de dolari drept șpagă. Nu-i adevărat, ăia erau euro, nicidecum valută americană.

Citit 1425 ori Ultima modificare Joi, 08 Noiembrie 2018 16:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.