Arătați-vă limba!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Genul epistolar practicat de Maria Grapini pe Facebook a născut ieri confuzia că madam europarlamentar a devenit mămica unui băiat de 39 de ani. Brusc, fără chinuri, fără să fim avertizați. Iată că sunt zile în care Veorica primește ajutoare de la colegele de partid...

* Înalta Curte de Casație și Justiție a tras ieri la sorți membrii completurilor de cinci judecători pentru anul 2018, ca urmare a deciziei de miercuri a Curții Constituționale a României. Ca la Cupa României: FC Adunații Copăceni cu o reprezentantă a Diviziei A. Lui Dragnea pare să nu-i fi convenit rezultatul, poate că suspectează prezența unei bile altfel. Calde. Nu la picior, așa cum ar fi tentați malițioșii să adauge.

* Liviu a ieșit în public ca să-i răspundă lui Klaus, care îl făcuse infractor. I-a zis-o și mustăciosul la fel soțului doamnei Carmen – ca atunci când ne îmbrânceam în spatele blocului pentru a ști care-i mai tare și cu pile mai multe la directoare. Urmează faza a doua: își vor arăta limba.

* Reiterez faptul că autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni poate fi făcută din bani europeni, a afirmat acum două zile comisarul european Corina Crețu. Consider că nu ne-am făcut bine înțeleși, fosta consilieră a lui Ion Iliescu insistă ca pentru tâmpiți – lasă-ne, dragă, nu vezi că nu ne interesează? Pe bune, de autostrăzi ne arde nouă acum? Se apropie sărbătorile, încercăm să căutăm măcar o jumătate de porc fără pestă, o damigeană de vin, umblăm pe la centrala termică... Dacă Ștefan cel Mare ar fi avut autostradă, credeți că ar mai fi fost atât de funny să conducă Moldova? Ar fi ajuns repede la turci, i-ar fi bătut tur-retur, ar fi ridicat iute și mânăstirile și s-ar fi pensionat la un azil din Țara Românească. De ce acolo? De fițe.

* Vești bune de la oamenii de știință. Stratul de ozon al Pământului se va reface complet în următorii 40 de ani. Doamna Dăncilă, la auzul acestei informații, va cere și ea o felie, dacă tot se reface.

* Se înmulțesc creșele de stat în care copiii mănâncă pastă de avocado și curcan bio. De fapt, se revine la tradiția din copilăria subsemnatului: tot pastă de avocado mâncam și noi, rupeam cu pasta, dar i se zicea altfel, și anume margarină.

Citit 1220 ori Ultima modificare Vineri, 09 Noiembrie 2018 15:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.