A demisionat ministrul Negrescu. Cine?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nimic despre despărțirea dintre Simona Halep și australianul care a adus-o pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis? Cât de cât, cum zice românul. Și nu mai folosiți noțiunea de divorț, nene, iar aici mă adresez jurnaliștilor noștri, e numai o încheiere de relații contractuale, nu încercați să dramatizați, să aduceți puțin Bollywood în viața constănțencei! Aș avea câteva remarci:

1. Observ o ușoară campanie de denigrare a campioanei de la Roland Garros după ce aceasta a fost filmată/fotografiată la biserică. A devenit ilegală această activitate ca pe timpul lui Nea Nicu? Sunt convins că nu Simona a chemat armata de ziariști după ea la Episcopie sau unde a fost, ci a fost vânată, așa cum se întâmplă întotdeauna cu sportivii de performanță.

2. Cahill, australianul, n-ar fi plecat din cauza fițelor fetei lui nenea Stere, așa cum se speculează. Pentru un milion de dolari (sau de euro, îmi scapă detaliul) anual, oricine ar sta în acest job, doar nu era antrenorul lui Codrin Ștefănescu sau al lui Eugen Nicolicea.

3. Dacă va scăpa de problemele de sănătate (nu știu cât de grave sunt), cred că Halep va continua să fie ani verzi măcar în umbra numărului 1 mondial.

* A demisionat ministrul Negrescu din Guvernul Dăncilă, e scandal! Acesta era titlul unei televiziuni de știri și, pentru minute bune, am crezut că sunt victima unei farse. Care ministru Negrescu, ce gogoși (altele, Liviule!) mai sunt astea? Cu toate acestea, chiar exista unul pentru Afaceri Europene. Cu alte cuvinte, a plecat Gigi de la Sculerie și încercăm să decretăm trei zile de doliu național.

* Gabriela Firea de la Capitală a afirmat că Liviu Dragnea intenționează să desființeze Bucureștiul. Bine, să-i zăpăcească actuala formă de administrare. Nu pricep unde vrea să bată Găbița, dar nu acesta e drumul început de domnia sa?

* Uraaa, am putea scăpa de pesta porcină africană! Se zvonește că apare vaccinul și, astfel, nu ne vor lipsi ceafa și nici antricotul. Politicienii vor fi primii vaccinați.

Citit 1194 ori Ultima modificare Duminică, 11 Noiembrie 2018 18:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.