Rugăciunea mamei lui Dănuţ

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Dănuț Andrușcă, tizul gângav care încasează lunar o leafă de ministru, a declarat în primul interviu (și ultimul, încerc acest pariu ghiduș) acordat presei centrale că Dumnezeu și-a dat acordul ca el să ajungă șef peste Economie. Nu încerc să-l contrazic, cine-mi permite să mă trag de bretele cu Cel de Sus? Atât pot spune: Jupâne, nu mă așteptam să faci cu noi o glumă demnă de South Park, cunoscătorii știu la ce mă refer.

* Geneza e complicată, măi băieți. Credeți că Atotputernicul s-a chinuit atât de mult cu inelele planetei Saturn? Nicidecum, a pierdut timp cu duiumul atunci când a trebuit să răspundă la rugăciunea mamei lui Andrușcă: Pune-l, bre, și pe el ministru, se merită, e unic!

* Premierul Dăncilă a declarat ceva frumos acum două zile: "Suntem preocupaţi ca banii europeni să fie utilizaţi în beneficiul românilor". E vorba de românii Dragnea, Oprișan, Nicolicea, Bădălău, Rădulescu-Mitralieră și lista poate continua.

* Mi-am purtat organismul la cinematograf, doar n-o să spun banal că am fost la film. Trebuie să fiu sofisticat, să epatez, să altele... Așadar, am văzut filmul care omagiază trecerea prin viață a lui Freddie Mercury. Sunt chinuit de următoarele observații:

1. Coada la bilete era ca pe vremea lui Nea Nicu la Vandana sau la Lanțul Amintirilor, stufoasă, impenetrabilă. Și oameni mișto, ca să mă exprim precum supușii regelui Cioabă - spălați, manierați, li se citea erudiția pe la tâmple. Eram mândru (și nu-mi schimb opinia) că am nimerit într-o asemenea insulă neuronal-culturală.

2. Nu-mi vine să cred că distribuitorii de film aduc și pelicule în care nu apare nici măcar preț de cinci minute celebrisimul Jason Statham, acest Bruce Willis al epocii.

3. Îhî, mi-a plăcut, dar nu sunt specialist. Asta nu înseamnă că mă poți păcăli cu "Inimă de țigan" sau cu diverse bătăi/intrigi de doi lei/siropoase fără talent.

* Atacatorul de la Brăila merită o șansă, ar putea afirma Liviu Dragnea. De ce să fie arestat? E și el om, poate că o fi vrut să facă șoping direct din mașină - e plictisitor la pas...

Citit 973 ori Ultima modificare Luni, 12 Noiembrie 2018 17:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.