Altă-Întrebare-Fără-Pic-de-Remușcare

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ar trebui să fie doar despre Iordache, Cisiordache, cum îl apelam până pe la jumătatea anului în curs. Gestul de ieri, cu degețelele ridicate spre Opoziție, în plenul Parlamentului, l-ar fi aruncat în mod normal la coșul de gunoi al istoriei. Dacă se poate spune măcar că are loc cel puțin în subsolul unei pagini... Totuși, fostul ministru de Justiție, acest Altă-Întrebare-Fără-Pic-de-Remușcare, va continua să lupte pentru întâia mustață a republicii. Doar n-o să credem că a pus degetele pe un mandat de parlamentar fiindcă îl recomanda competența.

* Dacă Florin Iordache ar fi fost tatăl meu - ptiu, Doamne apără și păzește ca Duckadam la Sevilla, în 1986! - l-aș fi invitat la o bere, ca băieții. Să nu vadă mama când îmi pălmuiesc părintele. Și nu l-aș fi îmbătat în prealabil, l-aș fi lăsat să simtă, să conștientizeze că m-a făcut de râs la școală sau la serviciu. Cum să trăiesc cu pata asta, uite-l, bă, pe beizadeaua lu’ Iordache, ăla care a făcut semne obscene în Parlament! Să nu-ți atrag atenția, chiar și violent, tată Florine, e posibil să-mi ruinezi imaginea în halul ăsta?

* Îmi vine pe suflet un mesaj pentru colegii de la corectură sau pentru cei de la tipografie: fraților, ștergeți voi alineatul precedent, parcă nu m-aș asocia cu individul... Hm, bine, rămâne, dar nu se va mai întâmpla. Nu din partea mea, cel puțin.

* Înlocuitoarea Veoricăi la Parlamentul European a declarat ieri că Republica Moldova are graniță cu Rusia. De ce nu, ar interveni taica Vladimir Putin, însă n-am habar cine l-ar invita în discuție. Ar avea nevoie de invitație? Să răspundă aceeași doamnă europarlamentar.

* Finlanda este pregătită să preia președinția Consiliului Uniunii Europene în locul României, dacă va fi nevoie. Dragă Finlando, mesajul de ieri al lui Iordache poate fi interpretat în diverse feluri! Da, ar putea fi un transport de ceva și pentru matale.

* Conform unei concluzii BERD, până să se îmbogățească, românii îmbătrânesc. Dar cine a spus că Ion Țiriac este în vârstă? Sau de ce ar putea fi considerat protejat din punct de vedere material? Și eu mă simt un pic boșorog.

Citit 1046 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 19:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.