Grijă la traversare, Iordache!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Nea Iordache s-a luat la fuga de răspundere cu jurnaliștii, după scena infamă din Parlament. Vi s-a părut, n-a fost niciun gest obscen, a încercat să pareze sâsâitul care a fost ministrul Justiției (ce chin pentru istoria post-decembristă a României!), însă n-a avut noroc de niște domnișoare îngăduitoare. Ați ridicat degetele mijlocii, domnule, a insistat una dintre ele, moment în care neobrăzatul a testat o altă șmecherie: Doar am ridicat mâinile, n-a fost nimic obscen. Cu alte cuvinte, nici noi n-am trecut pe la medic în ultima perioadă. Oftalmolog, desigur.

* Ieri, la reîntâlnirea cu ai săi colegi, Iordache le-ar fi spus că a fost victima unor spasme, așadar nu-și va prezenta scuzele. E grav, individul trebuie internat - mai știi cum traversează când iese din Palatul Parlamentului? Riscăm altele, Doamne ferește...

* Un magazin din Constanţa şi-a şocat clienţii. Printre căni şi vase aduse din China, unitatea a scos la vânzare jucării obscene: delfini de pluş care au organe genitale masculine. Jucăriile sunt recomandate, conform etichetelor, pentru copii de peste 3 ani. Sau pentru Florin Iordache, realitățile ultimelor zile nu pot fi eludate.

* Primăria Sectorului 1 din București a premiat, recent, elevii care au obţinut 10 la Evaluarea Naţională şi la Bac, respectiv rezultate deosebite la olimpiadele internaţionale. În locul micilor vedete au venit părinții, creierele de top fiind deja în străinătate. Cu toate acestea, așa cum spunea Veorica la Bruxelles (sau la Strasbourg, oricum e tot aia), românii își iubesc Guvernul. Cu lumina stinsă.

* Locurile de muncă din țările Europei de Est sunt vulnerabile pe fondul creșterii gradului de utilizare a roboților la nivel global, scrie Bloomberg. Aș, nu știu cum s-ar putea descurca inteligența artificială în această zonă a planetei - lefurile sunt infecte, condițiile așișderea. Cum, la buget? Aha, acolo le-ar fi bine roboților, dar fără pile nu-i văd incluși în sistem.

* Un primar din partea PNL a fost surprins de camerele de supraveghere furând dintr-un hotel un aparat de lustruit pantofii. Cam așa se desfășoară Black Friday la români.

Citit 1104 ori Ultima modificare Joi, 15 Noiembrie 2018 17:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.