Vara numa’ te bronzezi

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* În șaptesprezece școli din municipiu, elevii învață cu haina groasă pe ei. Dacă îngheți de mic, vara numa’ te bronzezi. Etern binecuvântatul Galați.

* Conform cifrelor oficiale, românii au cumpărat cu 30 la sută mai mult lemn de foc în 2018. De ce nu, și asta pare să fi fost ofertă de Black Friday... Cu toate că mi se pare o stupiditate fără frontiere: în România, lemnele se fură, n-au nevoie de cod de bare.

* Au luat ieri ai mei (mă refer la compatrioți) cât să le ajungă până li se vor strica. Electrocasnice, electronice, rochii, varză, asta spun statisticile. Pâinea n-a beneficiat de preț redus și am impresia că ni se va părea a naibii de scumpă în 2019.

* Cum să aplici oferte de Blec Fraidei, cum văd că se și scrie pe unele garduri virtuale, la carne de porc? Aha, din cauza pestei, îmi suflă subconștientul.

* România se situează după Portugalia și Polonia în topul țărilor europene ai căror cetățeni au trimis cei mai mulți bani acasă. Suma e amețitoare, aproape 3 miliarde de euro intrați numai în 2017. Avem, așadar, răspunsul la întrebarea vreți au ba să ieșim din Uniunea Europeană. E drept, ne-am dori să nu ne comande, însă n-ar fi rău să ne primească și în spațiul acela cu nume saxon.

* Ministrul japonez pentru securitatea cibernetică nu a folosit niciodată un calculator. Informația e publică, el însuși a făcut această dezvăluire. Nu râde, Olguțo, nici dumneata n-ai folosit niciodată vreunul! Ai socotit în minte, din doi în doi... Niponul n-a utilizat computer, dar am vrut să te direcționez pe o pistă falsă.

* Apropo de insul ăsta, aș paria că și-a adus la minister cei mai tari consilieri în materie. Același lucru ar fi trebuit să facă și doamna Veorica, atunci când a fost numită la Palatul Victoria. Dacă i s-ar fi permis acest lucru.

* Cercetarea iSense Solutions arată că 37 la sută dintre români trăiesc de pe o zi pe alta. Doar nu i-a obligat subsemnatul să se piardă pe site-urile de reduceri ocazionale. Iar unele, deja e arhicunoscută metoda, sunt scumpite joi ca să fie "la ofertă" vineri.

Citit 988 ori Ultima modificare Vineri, 16 Noiembrie 2018 17:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.