Indianul Iohannis

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ieri, de Ziua Universală a Drepturilor Copilului, niște elevi din Galați au petrecut acasă. Desigur, pentru unii nu vor mai exista sâmbete până prin ianuarie, dacă-mi ies bine calculele.

* Am trecut printr-o situație similară, adică am așteptat aproape doi ani finalizarea unei extinderi la rețeaua de gaze. Doi ani, o veșnicie mititică. Printre miliardele de telefoane și e-mail-uri expediate în acea perioadă, mă încălzea o candidă replică a unui cetățean-interfață (interfața Distrigazului sau cum s-o mai numi entitatea fără concurență pe această piață): „Lăsați, domnu’, nu vă faceți griji, se rezolvă!” Așa și cu liceenii, până la Bac mai sunt niște ani, vere.

* Până la urmă, nici școala nu mai are eficiența de altă dată – nu vedeți ce indivizi semnează condica de ministru? Cred că vom lua în considerare homeschooling-ul propovăduit de nevasta lui Andi Moisescu sau a lui Dragoș Bucur. Bate-mă, scade-mi nota la purtare, nu-i deosebesc pe cei doi, dar mai ales pe doamnele lor!

* Omul numit ministru la Muncă are permis de camion cu remorcă. E genul de român prevăzător – nu mai merge treaba prin guvernele Dragnea? Afară, în Danemarca sau Suedia la treabă. Șoferii mioritici de TIR sunt căutați mai ceva decât psihiatrii la Socola. După cum se poate observa, e o netă diferență între muncă și treabă.

* Olguța Vasilescu, dar vai, distinsa Olguța a ratat intrarea la butoanele Ministerului Transporturilor. Pentru moment, doar n-o să credem că PSD-ul îi va lăsa măcar o satisfacție lui Iohannis. Șeful statului e un fel de indian, va rămâne mult și bine cu elefanții din celebra ședință de guvern în care urma să treacă nestingherită OUG 13.

* Nu ne mai facem bine, e arhicunoscută lamentația ruptă parcă din salonul de gripați care se tratează pentru constipație, și chiar nu ne mai facem. Andrușcă a fost înlăturat, iar la Economie s-a înscăunat Bădălău. Pleacă băbălău, vine...

* Iordache și-a prezentat scuzele după ce a arătat în Parlament că vor fi doar două grade afară. 1+1. A avut dreptate bâlbâitul.

Citit 1032 ori Ultima modificare Marți, 20 Noiembrie 2018 19:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.