Birocrația pupă

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* S-a făcut cald în școlile gălățene? Și când sunt aduse tezele corectate e mai cald decât acum.

* Corupția ucide? Era o lozincă de forță care, din nefericire, și-a cam pierdut din aură. Să te ții când vei ajunge pe mâinile birocrației, asta te și pupă înainte. Pe frunte și pe bot.

* Ceva mai stupid decât situația unităților școlare-iglu gălățene a ieșit din gura lui Ilan Laufer, un ministeriabil și nu prea, care l-a acuzat pe Iohannis de antisemitism. De ce? Degeaba. Din cauza refuzului de a-i semna trecerea la ministerul oarecare. E genul de ins care merită huiduit deoarece propagă idioțenii în agora, e mai toxic decât Iordache, parlamentarul care a arătat în plen că se va răci vremea în țară: două grade ne-a arătat "grămăticul" cu degetele mijlocii.

* Sau poate că Laufer, băiețel de reviste lucioase (i-am remarcat rimelul din jurul ochișorilor), o fi dorit să serbeze Ziua Internațională a Filosofiei. Ieri s-a ținut.

* Nu știu cine de pe nu știu unde anunță pe un ton grav că recesiunea va reveni în România. În 2019. Păi, n-a fost și abia ne-am despărțit de ea? Cel mai greu o vor resimți românii în buzunare, adaugă specialistul în Apocalipse mici și mijlocii. Boss, nu te supăra, riscăm să alunecăm în comic - cum se vor comporta românașii care umblă cu buzunarele sparte? Măcar îi mai putea consola Olguța, dar nu mai e șefă la Muncă și Protecția Socială.

* Americanilor li se recomandă să nu mai bage la ghiozdan salată verde. N-au ei norocul să dea, ca refugiu, peste leguma ancestrală a balcanicului dintre Carpați, Dunăre și Marea Neagră: ceafa de patruped cu rât.

* 12 la sută dintre români nu ştiu ce sărbătorim anul acesta pe 1 Decembrie. Dar, ce, Veorica știe? Așadar, unșpe procente...

* Naționala de fotbal a României a bătut doar la un gol diferență în Muntenegru deoarece nimeni din Federație nu le-a povestit jucătorilor că o victorie mai mare le-ar fi asigurat o ulterioară tragere la sorți mai dulce. Este, până la urmă, încă o mostră de profesionalism care afectează rotula și ligamentele încrucișate. Îhî, pe genunchi e totul.

Citit 925 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Noiembrie 2018 17:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.