Klaus, acest Ilie Dobre 2

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ceva s-a schimbat la Klaus Iohannis, de fapt ăsta nu-i președintele care a desemnat-o pe Veorica premier, trebuie să se fi întâmplat ceva la Cotroceni. Să fi început doamna Carmen să gătească picant?

* Ziua și comentariul, Băsescu e deja minciună, încep să-și facă probleme firmele de sonorizare, fabricile de microfoane - la cum se stropșește în ele profesorul de fizică, e nevoie de revizii frecvente. Boss, mai lasă-ne să respirăm sau, dacă tot te-ai agățat de butoane, bagă și datele meteo, horoscopul și cotele apelor Dunării!

* Nu cumva i-a suflat vreun consilier adormit șefului statului că vin alegerile până în Revelion? Parcă vezi că acesta e motivul pentru care ex-primarul Sibiului e mai locvace decât Ilie Dobre...

* Liviu Dragnea are argumente solide să meargă la CCR din cauza lui Iohannis - păi, cum să te mai joci în aceste condiții, ăsta îl știa de mutălău?! E ca și cum te-ai prezenta la șezătoare cu piesele de table, iar cineva din grup te-ar anunța că albul mută și că trebuie să fii atent la regină.

* În această săptămână nu va mai exista nicio schimbare de miniștri, a tunat ieri președintele României. Astăzi va ieși să ne anunțe că își ia câteva zile de concediu.

* Și femeia de serviciu de la Cotroceni merge pe sârmă: nu se știe cum o va certa șeful cel mare și pe ea din cauza "rasolului" pe care îl dă prin sălile alea mari. Să-i fie rușine! Lui Dragnea și femeii de serviciu, firește.

* Întrerup programul pentru un moment publicitar fidel realităților europene din 2018. Oficialii din orașul german Roth le-au interzis copiilor să-și mai pună dorințele în pomul public de Crăciun deoarece ar încălca legea europeană a datelor cu caracter personal. Iată dovada vie a faptului că nu contează de unde ești, prostia nu te caută la pașaport. Ești doar încremenit în proiect, ca să parafrazez un filosof român în activitate.

* Pe Ilan Laufer a ajuns să-l consoleze Maria Grapini, după faza cu antisemitismul închipuit. El a căutat-o.

* Copiii de grădiniță și până în clasa a IV-a vor primi miere de albine. Cei din Galați primesc deja propolis. Să nu răcească. Desigur, cei care învață în școlile-iglu.

Citit 1057 ori Ultima modificare Joi, 22 Noiembrie 2018 17:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.