Nu ne mai facem nici rău

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nu ne mai facem bine, reiau această sintagmă care curge fără oprire și la coadă la compensate, dar și în anumite birouri atent populate. Nu ne mai facem bine, însă nici nu ne interesează ce tratament urmăm. Nu e cel adecvat, de ce te păcălești? Nu e nici cel mai ieftin și riscăm să nu ne mai facem nici măcar rău. Vom ajunge la punctul mort.

* De pildă, Curtea de Apel București a admis, ieri, solicitările făcute de Liviu Dragnea și a anulat și suspendat decizia Colegiului de Conducere de la Înalta Curte de Casație și Justiție în baza căreia s-au tras la sorți completurile de cinci judecători. Prin urmare, activitatea ÎCCJ a fost aruncată în aer. E limpede: meciul va dura până va marca decisiv ăla care trebuie să câștige. Cronometrul arbitrului principal a trecut de mult de minutul 90...

* Poftiți încă o mostră de „nu ne mai facem bine” oferită vineri de Veorica. Înaintea ședinței de Guvern, distinsa coafată l-a certat pe Iohannis că ar face tot posibilul să blocheze activitatea Guvernului. „Trebuie să-și schimbe atitudinea”, a tunat intelectuala la fără frecvență din Videle, referindu-se la cele mai recente declarații ale locatarului de la Cotroceni. Klaus, aflat între un concediu și o plecare grabnică la schi, a anunțat că nu va mai semna până la 1 Decembrie pentru înscăunarea vreunui ministru și, iată, e acuzat că știrbește vrednicia unei echipe care în nici doi ani și-a schimbat de două ori premierul și de nenumărate ori titularii ministerelor. Îți trebuie doctorat la Harvard sau profesionala (sărut mâna, coană Abramburico!) la Pașcani ca să identifici impostura?

* Am totuși și o veste senzațională: Pro TV-ul – anunț oficial – va rula și în acest an filmul „Singur Acasă” și ar putea fi vorba tot despre un „nu ne mai facem bine”. Va fi a paisprezecea difuzare a peliculei turnate (e vorba de altceva, dom’ profesor Voiculescu!) în 1990. Cred că de data asta mă voi planta obligat-forțat în fața televizorului – încerca-voi să intru în acea epocă ca să-l dau jos pe Ion Iliescu. Aș reuși asta numai aninându-i papionul lui Rațiu, Dumnezeu să-l odihnească: mai abitir în acea vreme nu vota românul simandicoșii.

Citit 960 ori Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2018 17:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.