Hențul pe timp de noapte

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* De ce numai președinta Croației să puncteze la capitolul imagine? Veorica ce-ar avea, ea n-ar da bine pe camere la diverse evenimente sportive? Cred că trebuie să-și angajeze urgent consilieri pe diverse discipline ca să ne bucurăm și noi, plebea, de un frumos coc în tribune. Să dea din mânuțe, să aibă un fular cu România la gât, unul banal, nu Burberry... Terminați, malițioșilor! Să i se spună și dumneaei când e ofsaid, henț și mai ales când se face henț noaptea. Iordache, ești expert, dă-i drumul la narațiune!

* Apropo de femeia din fruntea statului croat. O cheamă Kolinda Kitarovic, îi știm ID-ul de pe timpul Mondialului de fotbal din Rusia. Nu-i așa că numele acesta face o deșănțată reclamă la show-urile din decembrie susținute de Hrușcă?

* Gardienii români vor sisteme de bruiaj în închisoare, peste 2.000 de telefoane mobile fiind găsite la deținuți. Dragnea, se aude, are pager, deci este salvat. Dar nu cred că va mai fi cazul – atunci când se va pune cu adevărat problema să ajungă într-un asemenea loc de unde a dispărut libertatea, va fi posibilă teleportarea.

* Gluma lunii, poate anecdota anului: Catedrala Mântuirii Neamului, sfințită ieri, a primit o amendă de 10.000 de lei pentru încălcarea normelor de securitate la incendiu. Îi trebuia și un botez d-ăsta, nu-i așa?

* Francezii au ieșit în stradă ca să se ia la bătaie cu autoritățile. Nu le convine scumpirea carburanților. Mă rog, nu cred că românii s-ar enerva dintr-un motiv atât de pueril. Am un amic, o cunoștință (prietenii sunt tot mai puțini, e o specie pe cale de dispariție), care niciodată nu acumulează riduri când tarifele de la pompă o iau razna. Păi, nu am mașină, deci nu mă interesează, se scoate el din ecuație. Boss, dar pâinea care-ți ajunge pe masă vine cu un camion care funcționează pe bază de motorină, încerc să-l salvez pe biped, dar nu am nicio șansă. Uneori risc să primesc răspunsuri de genul: „Nu te supăra, dar eu nu mai mănânc pâine de două luni! Iată cât de mult am slăbit!” Cunoștință ziceam? Aș încerca să-l ocolesc cât mai des.

* Căsătoria între persoane de același sex a fost respinsă în Taiwan printr-un referendum similar celui din România. Progresiștii de la ei au placa pregătită: vedeți, am ajuns ca românii!

Citit 747 ori Ultima modificare Duminică, 25 Noiembrie 2018 14:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.