De Crăciun, fii chiar nepătat!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cum, Liviule, e posibil să fii atât de răzgândac? Acum două zile ciripești că nu va veni ordonanța pe amnistie, apoi îi transmiți lui Tudorel că până la sfârșitul anului e musai s-o scoată din coteț? De Crăciun, fii mai bun, fii chiar nepătat... Am încercat un colind pe marginea cazierului celui mai mustăcios teleormănean.

* Întrebat unde va sărbători de 1 Decembrie, Dragnea a ridicat din umeri, apoi a dat-o în telenovele indiene: "Sper să fiu și într-o stare de sănătate bună". Niște nenorociți toți ziariștii care și-au permit să-l iscodească astfel. Pe șeful Camerei Deputaților îl luați la rost în ajun de Centenar, hienelor? Despre concedii, eventual de lux, se poate discuta pe larg cu minerii, angajații de la regiile de apă, muncitorii din combinate, cu ăia de la gospodărire urbană, nu cu un înalt demnitar de aproape 1,80 metri.

* Bradul artificial de 100.000 de euro cumpărat de Primăria Târgu Jiu și folosit doar două sezoane va sta în depozit în această iarnă. O fi obosit și el sau o fi fost împrumutat în acest sezon rece unei capitale occidentale, cuiva care-l merită cu adevărat. Parisule, te bagi?

* Omul s-ar putea transforma într-o specie pe cale de dispariţie, anunță Elon Musk. Firește, e despre invazia inteligenței artificiale. Noi, românii, avem o mare problemă cu deșteptăciunea superficială - am fotografii cu entități care și-au tras birou la Palatul Victoria.

* A plecat și Paul Stănescu din Executiv. Rămânem mai puțini și - am vaga impresie - mai triști.

* Jandarmeria a emis un comunicat cu privire la românii care, conform zvonurilor din social-media, îi vor întoarce spatele la parada de 1 Decembrie: "Se descalifică ca oameni". Cacofonia nu mai salvează România, nu și la o sută de ani de la Marea Unire. Părere personală: domnișoarele și băieții de la PR-ul Jandarmeriei, după cum se poate observa, au solda prea mare.

* Aproape jumătate dintre români vor petrece la domiciliu sărbătorile, alături de familie și prieteni, conform unui studiu remis agenției Agerpres. Cei fără locuință n-au fost incluși în acest masiv procent, nu înțeleg de ce.

Citit 916 ori Ultima modificare Marți, 27 Noiembrie 2018 17:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.