Spiritul rătăcit al guvernării

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Veorica susține că nu se pune problema unei ordonanțe pentru amnistie și grațiere până la finalul acestui an. E și 1 ianuarie 2019 o zi, nu-i așa? Apoi, din punct de vedere statistic, e ziua în care cei mai mulți dintre compatrioți sar cu mahmureala peste micul dejun.

* Aș ruga un binevoitor din arcul guvernamental să-i povestească prim-ministrului despre ce-i vorba în acea blestemată de ordonanță... Așa, ca să-i fie îmbogățită cultura generală. E oportun să afle după?

* Zilele de vineri par cele mai intense pentru Klaus Iohannis, o fi din cauza faptului că e bugetar, iar vinerea e program scurt. Bagi repede și rupi ușa la două după-amiaza. Iar s-a luat ieri de Dragnea și Dăncilă, e de-a dreptul indezirabil. Iată de ce:

1. Floricica Dansatoarea trebuie să-i ceară urgent demisia. Să iasă Iohannis și să oprească dezbinarea! A trecut Sfântul Nicolae, ar mai fi Sfântul Lucian (mi-a șușotit o doamnă la florărie de existența acestei sărbători, i-am replicat că n-am auzit de Sfântul Lucian și, deh, o fi fost convocat mai rar în naționala sfinților), apoi Crăciunul și Anul Nou, cu senatorii de drept Ștefan și Vasile, deci n-ar strica să se mai potolească și președintele statului. Un concediu, ceva?

2. Madam Veorica, recent întoarsă de la Bruxelles, are și ea treburi femeiști de sărbători. Mai un cozonac, un vas spălat, un geam de șters, o dusă ș-o venită de la cumpărături pe scări, că liftul e nefuncțional etc. Klause, tată, n-ai suflet, tulburi în exces acest spirit rătăcit al guvernării!

* Un bărbat de 74 de ani, din Ploiești, a fost arestat preventiv, după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu de trei ori, fiind găsit conducând mașina. Ploieșteanul a fost prins de 35 de ori la volan, deși avea permisul anulat. Asta înseamnă, păgânilor, "Driving home for Christmas", ca să-l parafrazez pe nemuritorul Chris Rea.

* O comună din Vrancea este condusă de un agent agricol, după ce primarul a murit, doi pesediști se bat pentru funcția de viceprimar, iar secretarul are dosar penal. Na, să mai râzi de edilul de la Cudalbi care a împodobit Monumentul Eroilor cu beteală și globulețe...

Citit 1389 ori Ultima modificare Vineri, 07 Decembrie 2018 15:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.