Alianța Șestului

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă mi se pare, cel puțin în această perioadă a anului, ca zahărul în ciorbă. Nu te deranjează foarte mult, dar preferi să rămâi flămând.

* Veorica va avea șansa de a cita din Britney Spears după ce va pica încă o moțiune de cenzură: „Ooops, I did it again!” Mă rog, va utiliza alte cuvinte, de fapt va miza exclusiv pe onomatopee, produse tradiționale de casă.

* Liftiera de la Spitalul din Craiova, dulcica pentru care n-a mai existat o sacoșă cu dulciuri (numai antipaticii ăia de copiii bolnavi de cancer au primit!) și-a dat demisia. I se pregătește un post de premier dacă va pica Executivul Dăncilă.

* Neconflictuala din Videle și-a invitat colegii de partid la o petrecere, într-un restaurant din Floreasca, pentru a-și serba ziua de naștere. Cadoul pregătit de aceștia rămâne însă o ”surpriză”, scrie presa națională. Ah, uitasem: Vasilica va împlini duminică 55 de ani. La mulți ani fără „această femeie” în fruntea Guvernului!

* „Această femeie”, expresie considerată jignitoare de către Veorica, îi aparține președintelui Klaus Iohannis. Ptiu, mai avea un pic și-i spunea și „gospodina neamului”.

* Ieri a fost ziua lui Florin Iordache, născut, iată, în preajma Ignatului. Un alt Ghiță al politicii, cum ar veni...

* Mă urmărește un număr reîntâlnit ieri la revista presei: ministrul Muncii, adică succesorul Olguței, a fost fix 13 ani șofer la Protecția Copilului Botoșani. De ce 13 ani, bre, de ce nu 12 și câteva luni? Doamna Neti Sandu sau Urania să ne judece, eventual să ne salveze!

* Alianța Șestului cum vă sună? Aș înregistra această denumire la OSIM, are potențial, aș putea să devin milionar ulterior. România se poate mândri cu multe orașe care ar ține în viață o asemenea construcție – îi arătăm cu degetul pe cei din Alianța Vestului, e acel deget-vedetă în traficul urban.

Bine că sunt ei deștepți, nu-i așa?!

* Instanța refuză extrădarea jurnalistului turc de la Zaman cerută de Erdogan. În schimb, ar merge trimis Gâdea.

Citit 1534 ori Ultima modificare Vineri, 14 Decembrie 2018 19:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.