Pletosule, urcă pe cântar!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* A apărut pe Internet fotografia tâlharului care a băgat în spital pensionarul din centrul Galațiului. E vomitivă, are și ceva din nopțile de joi de la M6 (pour les connaisseurs), e din registrul serialelor Netflix care te țin cu sufletul la gură. Printre datele oferite de Poliție pentru a-l prinde pe borfaș se găsește și următorul element, deloc lipsit de importanță - cetățeanul ar avea 65 de kilograme și 1,75 metri. Unde și cum ne situăm?

1. Carevasăzică, ar trebui să am mereu un cântar în dotare, mai ales când mă plimb aiurea pe străzi? Stai așa, nene, băi pletosule, cu tine vorbesc! Ia urcă pe cântarul ăsta... Hai, nu mai comenta, pune piciorul acolo! Așa, și pe al doilea... 65 de kile, fix cum se zicea în comunicatul ăla. Tu ești, pune mâinile la spate! Alo, Poliția, l-am prins, cât ar fi recompensa?

2. Individul e recidivist, tot de la oamenii legii am aflat informația, și se poate lăuda cu aceste coordonate - la 1,75 metri înălțime, are doar 65 de kilograme. Pe bune, nutriționiștii din penitenciar chiar își fac treaba. Omul nu riscă nicio boală, e cum ne vrea Europa.

* Tigrii ar putea dispărea complet de pe Terra în următorii 10 ani, avertizează CEO-ul unei organizații caritabile pentru protecția animalelor sălbatice. Noroc cu Tigrul Europei care are capitala condusă de Găbița Firea! Asta mai salvează specia.

* Veorica a anunțat primul act concret al Președinției (președinție, madam, nu preșidenție, fi-r-ar!) Române. E vorba despre înființarea Orchestrei UE. La acordeon ar fi trebuit să evolueze Paul Stănescu, dar nu mai activează în Palatul Victoria.

* Ministerul Educației susține că autorii manualelor unice, dar cu greșeli multiple, au încasat chiar și 10.000 de euro. Vești bune, de ce să fim Gică Contra? Unii chiar se descurcă, mai avem o șansă... Dacă or ridica antipaticii ăia de australieni vizele. Noua Zeelandă, la voi se aude ceva în acest sens sau faceți urechea toacă?

* Telejurnalul din Zimbabwe vine cu breaking news: răspunsul guvernului la protestele de stradă a fost oprirea internetului. În România, Veorica încă nu știe care-i butonul, dar riscăm să-l identifice.

Citit 1054 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2019 16:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.