Fake peste tot

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Boc de la Cluj a bătut în tobiță la meciurile de tenis din Cehia deoarece făcuse asta și în tinerețe. Era băiat de galerie, i-au rămas refrenele de peluză în sânge. Poate și de când i-o bătea lui Băse...

* Ziarul Libertatea a scos la iveală cazul unei femei de 30 de ani care a falsificat o diplomă de medic și care lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov. Doar n-o să existe doar zidari făcuți la apelul bocancilor.

* Haios este și faptul că unii medici adevărați se arată deranjați de scandalul falșilor purtători de halat alb. Cum ar veni, subsemnatul, dacă ar fi șofer de TIR, n-ar avea motive de îngrijorare la auzul veștii că există și fake-drivers pe autocarele cu care circulă soacră-sa.

* Dar au apărut și falșii instructori de schi. E nasol, mai ales dacă te dezechilibrezi pe pistă și ajungi la Ortopedie. Cine știe ce spaniol cu două clase îți va aplica ghipsul?

* Un bărbat care pretindea că e procuror a fost prins de poliţişti în județul Vâlcea. Așadar, fenomenul fake e departe de a-și stabili granițele. Povestea continuă.

* Să vă mai spun că un fals premier a fost descoperit ieri la Palatul Victoria? Îi oferise Liviu șansa de a conduce ședințele Executivului. Motivul? E neconflictuală.

* Marian Neacșu s-a înscris în partidul lui Ponta după ce a fost exclus din PSD. Dacă se va păstra tendința, formațiunea lui Dragnea va arăta mai bine la alegerile de la anul decât Pro România.

* Am citit ieri un sfat al unei reviste colorate, e o povață pentru ziua de joi, 14 februarie: "Sărbătoriți Valentine’s Day în pat!". Doar la spital să nu meargă cu această îndrumare...

* Dar există și zona Olteniei: un tânăr din Gorj a fost reținut la păcănele, după ce și-a dat jos pantalonii în fața paznicului. Înseamnă că nu cheltuise cine știe ce, altfel gestul său n-ar fi fost remarcat. Nici nu-ți consumi averea la "aparate" și te mai dai și exhibiționist? Cam mult, tovarășe gorjean, cam mult.

Citit 899 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2019 17:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.