Când se alintă psihiatria

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Orlando-Chiparos dă de știre că e posibilă legalizarea canabisului în scopuri medicinale. La naiba, părea să fie la liber pe la Palatul Victoria... Evident, în scopuri medicinale – ca să nu ne doară capul. N-a fost însă păcălită și burta.

* Iar ministrul de Finanțe a ars-o ilegal săptămâna trecută, altfel nu-i puteau ieși din cavitatea bucală atâtea buruieni.

* Nu există nicio diferență între cum sunt tratați pacienții la stat și la privat. Minciuna odioasă îi aparține lui Florin Iordache, entitate care ar fi trebuit să părăsească mediul politic după episodul Altă Întrebare. În mod normal, spusa deputatului sâsâit ar trebui să facă obiectul unor cercetări amănunțite, însă psihiatria se cam alintă de ceva vreme.

* De fapt, omul o fi vrut să zică altceva, și anume că nu există nicio diferență între remunerația medicilor de valoare din România și cea a șoferilor de parlamentari. Cu toate că s-ar putea să fie mai mari veniturile conducătorilor auto care transpiră creiere încinse.

* „Realitatea din spitale e aia pe care o spun eu!”, s-a rățoit Iordăchel la o realizatoare de televiziune, în vreme ce îi cumpăra bănănuțe și iaurțel șefului său suprem. Este încă o întâlnire neprincipială cu acel slogan emis în public de Codrin Ștefănescu – Pentru că putem. Uneori, cred că Florinel încearcă să-și răzbune copilăria în care era luat la bătaie de partenerii de hârjoneală. Mingea cu care jucau fotbal nu era a lui, deci nu putea s-o ia și să fugă în casă, la șotron se împiedica și primea șuturi etc.

* Ce mai vuiet cu cele manele eliberate pe scena de la premiile Gopo! Unii actori au părăsit sala, și chiar nu pot fi judecați (și subsemnatul ar fi reacționat astfel), iar alții, care nici măcar nu auziseră până ieri de acest festival, au umplut Facebook-ul de bale. Vorba unui prieten bucureștean, Narcis Drejan, care activează tot în presă – bă, cred că e mai grav că Moromeții 2 a luat nouă premii la Gopo, decât că s-au lălăit manele...

* Să lăsăm festivalul în pace, mai bine am conștientiza că postul public de radio, finanțat și din banii tăi, difuzează un jurnal plin de informații laudative la adresa Guvernului. Alea manele!

Citit 962 ori Ultima modificare Joi, 21 Martie 2019 17:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.