Ce e aia o acreditare, Tudorele?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Reporterul Oanță de la Pro TV n-a mai fost acreditat de Ministerul Justiției, Tudorel ținându-se de promisiunea de a-l lăsa pe afară din cauza întrebărilor sale care nu seamănă cu cele de la TVR sau de la Radio România, instituții cablate la bugetul public. Într-un fel are și Toader dreptate – mă înjuri la mine acasă și apoi vrei să te respect? Ah, dar n-am făcut precizarea la timp: ministrul-„ievaluare” are Justiția moștenită de la o bunică, el s-a născut la Minister, n-a fost numit acolo.
* Ulterior, mi s-a șoptit în cască răsucirea profesorului de la Iași. Acreditarea i-a fost eliberată protevistului, însă la rugămințile Veoricăi. Nu degeaba ne-o descrisese Dragnea ca fiind neconflictuala pământului – bine, madam poate nici nu știe ce-i aia acreditare. E de dat, nu de luat? Servește-l, domnule, ca să nu mai existe discuții!
* Ieri, de Ziua Mondială a Apei, nordul județului Galați și Vasluiul au protestat vehement, însă presa a rămas blocată în scandalul de la Ministerul de Justiție...
* Taxa pe sticle și borcane se va aplica din luna aprilie, anunță canalele de informare ale Guvernului. Cei care le încurcă frecvent – și mă refer la „borcanagiii” de la Palatul Victoria, poate și la cei din Palatul Parlamentului – vor avea nevoie de abonament.
* Întâiul pacient al partidului s-a externat acum două zile, este bine-mersi, a condus deja și o ședință cu ai săi supuși. Să vedem la următorul termen ce diagnostic va mai scoate din joben, asta cu dubla hernie a fost haioasă – au râs și posesorii de drept postum de vot din Teleorman.
* Un director care se ocupa de proiectele de apă și canalizare ale județului Gorj a fost numit de premierul Dăncilă secretar de stat în Ministerul Culturii. Insul n-are legături cu domeniul, însă îl recomandă familia: are un unchi arheolog și o puternică susținere din partea PSD. Nici nu cred că e nevoie de mai mult. Pentru pensia specială, la aia mă refeream, nicidecum la criteriile necesare la angajare.
* Un elev din Medgidia s-a calificat în finala Olimpiadei Geniilor din Statele Unite ale Americii. Bine că e el deștept, pare să fi comentat Veorica.

Citit 693 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2019 17:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro