Ce e aia o acreditare, Tudorele?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Reporterul Oanță de la Pro TV n-a mai fost acreditat de Ministerul Justiției, Tudorel ținându-se de promisiunea de a-l lăsa pe afară din cauza întrebărilor sale care nu seamănă cu cele de la TVR sau de la Radio România, instituții cablate la bugetul public. Într-un fel are și Toader dreptate – mă înjuri la mine acasă și apoi vrei să te respect? Ah, dar n-am făcut precizarea la timp: ministrul-„ievaluare” are Justiția moștenită de la o bunică, el s-a născut la Minister, n-a fost numit acolo.

* Ulterior, mi s-a șoptit în cască răsucirea profesorului de la Iași. Acreditarea i-a fost eliberată protevistului, însă la rugămințile Veoricăi. Nu degeaba ne-o descrisese Dragnea ca fiind neconflictuala pământului – bine, madam poate nici nu știe ce-i aia acreditare. E de dat, nu de luat? Servește-l, domnule, ca să nu mai existe discuții!

* Ieri, de Ziua Mondială a Apei, nordul județului Galați și Vasluiul au protestat vehement, însă presa a rămas blocată în scandalul de la Ministerul de Justiție...

* Taxa pe sticle și borcane se va aplica din luna aprilie, anunță canalele de informare ale Guvernului. Cei care le încurcă frecvent – și mă refer la „borcanagiii” de la Palatul Victoria, poate și la cei din Palatul Parlamentului – vor avea nevoie de abonament.

* Întâiul pacient al partidului s-a externat acum două zile, este bine-mersi, a condus deja și o ședință cu ai săi supuși. Să vedem la următorul termen ce diagnostic va mai scoate din joben, asta cu dubla hernie a fost haioasă – au râs și posesorii de drept postum de vot din Teleorman.

* Un director care se ocupa de proiectele de apă și canalizare ale județului Gorj a fost numit de premierul Dăncilă secretar de stat în Ministerul Culturii. Insul n-are legături cu domeniul, însă îl recomandă familia: are un unchi arheolog și o puternică susținere din partea PSD. Nici nu cred că e nevoie de mai mult. Pentru pensia specială, la aia mă refeream, nicidecum la criteriile necesare la angajare.

* Un elev din Medgidia s-a calificat în finala Olimpiadei Geniilor din Statele Unite ale Americii. Bine că e el deștept, pare să fi comentat Veorica.

Citit 1014 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2019 17:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.