Luceafărul la cireșe

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Un șofer iresponsabil a intrat ieri cu mașina în gardul DNA, anunță agențiile de presă. Ce poznă! Să te mai plângi că nu există Direcția Națională Anticorupție...

* PSD confirmă că vor fi secții de votare separate pentru referendum și europarlamentare. Celebra făcătoare de nimic Olivia Steer, care se opune în orice ipostază, va avea ocazia de a vota nevaccinată. Și nici nu va păți mare lucru.

* Băieții care îi fac pantofii mustăciosului (ei nu se abțin și merg mai departe, se ocupă și de câteva legi pe persoană fizică) afirmă că legea nu permite decât secții de votare separate pentru evenimentele de la finele lunii mai. Ciudat, însă, textul legii presupune opusul... Eh, n-a citit-o cine trebuie. La Veorica în cavitatea bucală ar fi sunat ca Luceafărul la cireșe, de Mihai Creangă. Sau Ion Eminescu.

* Metrul de autostradă al lui Ștefan Mandachi a fost vandalizat. Prin urmare, ce rost are să-i facem și pe ceilalți o mie și ceva de kilometri? Bani aruncați pe fereastră.

* De ce a împrumutat România 3 miliarde de euro într-o singură zi, se întreabă instituțiile media care încă mai au voie să negocieze public cu asemenea dileme. Poate s-o fi decis omul să-și pună dinții, poate are nevoie și aia mică de ceva...

* N-aș vrea să reamintesc cine a ieșit recent de după gratii, un întreg detașament de interlopi pe care îi doare burtica de foame. E nevoie de cașcaval.

* Specialiștii anunță că e prima dată când România se împrumută pe 30 de ani în moneda unică europeană. Numai de asta nu aveam nevoie. Poate a luat cineva în calcul atârnarea la amanet a județului Teleorman – astfel s-ar achita o bună parte din credit.

* Mă aștept ca astăzi doamna Veorica să anunțe, solemn și candid, că președintele Iohannis este vinovat de arestarea în Israel a fotbalistului Tamaș, tipul cu evenimentele bahice. Și n-ar trebui să ne mirăm dacă CCR-ul îi va da dreptate.

Citit 840 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2019 17:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.