Igienizarea creierului

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Poștașii le duc pliante PSD tuturor pensionarilor din țară, probabil pentru a nu se închide Poșta Română... Și-așa se cânta că i s-a mai restrâns activitatea. La oficiul poștal din cartier am găsit cu ani în urmă săpun și detergenți la vânzare. Tot pentru igienizare, dar mai jos de creier.

* „Alimente sănătoase din Europa pentru copiii din România”, e titlul care deschide broșura social-democraților, pe seama acestei promisiuni urmărindu-se un scor consistent la alegerile europarlamentare. Astfel, este alimentat bazinul cel mai fertil pentru a pupa un eșantion de șapte sau opt patrioți (e termenul oficial folosit pe bannere) care să-și mute cartea de muncă la Bruxelles și Strasbourg. Cinstit? E singura ofertă „responsabilă” din perioada de precampanie, unicul mesaj pozitiv într-o mare de „să nu mai existe PSD+ALDE” și alte povești de adormit protestatarii. Evident, se poate broda și în acest caz, materia primă fiind generoasă – copiii români au nevoie de alimente sănătoase pentru a trăi cât mai mult, ca să aibă grijă un cetățean cu hamster de alocațiile lor. Dar e tot mesaj negativ? Desiiigur!  

* Învățământul obligatoriu a fost extins la 15 clase, măsura fiind măcar discutabilă, dacă nu chiar neavenită. Angajările la societatea de măturat străzile se vor face în funcție de universitatea la care și-a susținut candidatul teza de doctorat.

* Florăriile din România salută decizia Ministerului Educației... Vorba aia, oricând e bun un buchet de flori pentru doamna care oricum ne va trece clasa. Unde e ordin, cu plăcere.

* Sălile de jocuri de noroc și cazinourile ar putea fi mutate în afara Bucureștiului. Un consilier general din cadrul Primăriei Capitalei propune ca toate sălile de jocuri de la parterul blocurilor să fie mutate în afara orașului sau la periferie, idee împărtășită și de primarul din Voluntari, Florentin Pandele. Niște anacronici! Să fie aduse la Galați, aici unde un viceprimar făcea anul trecut apologia păcănelelor. La schimb, ducem școlile la periferie, după Brateș.

* Potrivit unui studiu recent, românii sunt cei mai interesați est-europeni de mașinile electrice. Firește, mai întâi se asigură să nu fie proprietarii prin preajmă.

Citit 956 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2019 17:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.