Înc-o autostradă și mă Cuc

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* A vorbit ieri Iohannis, e deja o știre. Sau un început de stand-up comedy. Important este că a continuat ideea de a organiza referendumul de la finalul lunii mai. M-aș fi așteptat să se răzgândească.

* Ministrul Cuc de la Transporturi, acel domn rotofei care nici nu lasă impresia că ar vrea să mai slăbească, a făcut ieri puțin teatru în fața presei. De fapt, a încercat, nu-i el vinovat că e lipsit de orice talent – a rupt, cu camerele video centrate pe domnia sa, un contract pentru construcția unei șosele de centură. Are și credibilitate, inspiră și teamă pe șantier, numai de această scenă era nevoie. Cuc, înc-o autostradă și mă culc, dacă tot se cer sloganuri... Că s-a intrat în campanie.  

* Apropo de sloganuri, sunt iarăși triste. Cele mai multe dintre ele. Vorba unuia, poate cel mai dramatic, România merita mai mult. Și pe acest palier, al PR-ului și marketingului.

* Brăileanul Tudose, fost premier al României și hâtru la fără frecvență, spune că a avut noroc de colegul său de partid Bănicioiu: s-a uitat la mine și a spus „Mihai, tu cred că faci infarct”. Cinstit, dacă-mi este permisă extrapolarea, mi-aș dori un dialog similar între un cetățean oarecare al republicii și ministrul Cuc (și cum l-o mai chema) de la Transporturi: Cucule (sau Cuculeț, în funcție de intimitatea participanților la dialog), tu cred că faci autostradă!

* Clipul de promovare a României, acea succesiune dubioasă de imagini, unele fiind revendicate de Pro TV, a fost tradus în 16 limbi, inclusiv în latină. Un fel de turismus captivus, cum ar spune Codrin Ștefănescu, dar nu chiar turismus...

* Nu închei rubrica de astăzi fără prima știre a telejurnalului. Aș, ca și cum televiziunea națională ar lua în seamă o chestiune de acest gen: Codruța Kovesi nu mai e sub control judiciar, Înalta Curte desființând toate interdicțiile impuse de numita Adina Florea, șefa unui anumit pluton de execuție. Adinuța, după ce îi făcuse dosar penal lui Timmermans, mai avea un pic și ancheta și RASDAQ-ul doamnei Irina Loghin. Desigur, Soroș, Cioloș și Moghioroș sunt vinovați.

Citit 908 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2019 17:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.