Halda de Cenușă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* România a coborât în clasamentul mondial al libertății presei, suntem acum chiar sub Botswana. E arhicunoscut faptul că moneda acestui stat african e vopsit pe mai multe garduri de pe la noi. Prin urmare, s-ar putea întreba unii, ce libertatea mea doriți? 
* Sau, după forma ceva mai notorie, „Asta cu ce mă ajută pe mine, domnișoară?” Abia apoi a venit invitația la baie adresată reporterului de la Pro TV.
* Curtea Constituțională a amânat din nou pronunțarea unei decizii pe completurile specializate până pe 20 mai, zi în care este programat un nou termen în procesul lui Dragnea. Judecătorii sunt prinși cu mielul și ouăle, d-aia. Proprietarii de glume proaste sunt invitați să se abțină.
* Românii au scos la vânzare pe OLX cenușa de la Notre-Dame, prețurile oscilând între 400 și 1.650 de lei. Totuși, ar trebui formată o Haldă de Cenușă pentru politicienii care deja au intrat într-o nouă campanie electorală. Nu și-o vor pune pe toată în cap, să nu vă temeți că s-a schimbat clasa politică, doar își vor tampona mătreața cu ea...
* Șoferul microbuzului lovit de tren era sub influența băuturilor alcoolice în momentul accidentului și mai fusese prins la fel de Poliție și în luna februarie. Altfel, patru oameni au murit în cea mai recentă ispravă a nenorocitului. Iată cum corupția ucide pe bune: așa-zisul conducător auto a dat un telefon, și-a rezolvat problema după necazul din februarie și le-a făcut program de cimitir unor familii care aveau alte planuri. Vorba lui Rădulescu-Mitralieră din Parlament, care comenta aventurile bahice la volan ale unui coleg de partid: „Stați, mă, că n-a omorât pe nimeni, nu e o crimă să conduci sub influența alcoolului!”
* Scriitorul Andrei Pleșu a anunțat că se retrage din viața publică. Nu și Veorica. Precizarea este strict pentru amatorii de statistici și de umor involuntar.
* Dragnea a anunțat la Suceava că la anul pensiile se vor dubla și că în 2021 se vor tripla. Păi, în condițiile astea, mai aduci muncitori pakistanezi? Adu, nene, germani sau americani!

Citit 674 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2019 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.