Vâlcov, chiar el

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Serena Williams, această Șerban Nicolae din tenisul mondial (să mă ierte Florin Iordache, n-am habar de ce l-am evitat!), a creat un scandal-monstru la turneul de la Rolland Garros. Fata de peste Atlantic voia să declare două surcele, trei mărgele, după meciul pierdut la umbra turnului Eiffel, însă îl încurca un băiat, și el cu nume în sportul mondial, care jucase înaintea ei și care era deja în dialog cu mass-media. Vi se pare că Darius Vâlcov, unul dintre eroii începutului de săptămână, i-ar fi permis lui Mircea Cărtărescu să cuvânteze înaintea sa la Bookfest?

* Vâlcov, da, chiar el. A fost dat afară de Veorica de la Palatul Victoria. Vâlcov, chiar el, autorul manualului după care este guvernată țara – ce măsură riscantă, cât de mult trebuie să fi tocit în ultimele zile neconflictuala de la Videle! În câteva zile, va fi în stare să schimbe și prizele din instituție. Nu, Carmen Dan n-ar trebui să fie vizată de această situație.

* Câte demisii în Liga 1 de fotbal, zici că a fost condamnat Mitică Dragomir, nu Dragnea! Ieri a plecat și Rednic de la Dinamo, e adevărat cam în același timp cu Vâlcov.

* Dacă s-a urnit din loc și cetățeanul Rednic, la cine se mai împrumută Dinamo? Iertare, e glumă de nișă, dar nu m-am putut abține! Am niște prieteni suferinzi.

* Dacă duminică ar avea loc alegeri prezidențiale, Pandele ar avea un avantaj în fața lui Iohannis. Echipa din orașul său, FC Voluntari, a evitat retrogradarea, în vreme ce Hermannstadt-ul lui Klaus abia intră la baraj. Ghinion, cum ar veni.

* Cum e cu apa rece, mai aveți la robinet, mai visați că nu puteți trage apa? E întrebare retorică, Doamne ferește să fiu nevoit să caut telefonul cisternei... În mileniul al III-lea. Nu de alta, dar nu se poate flirta cu vocea de la celălalt capăt al firului.

* Marele premiu la Loto, în valoare de peste 610.000 de euro, a fost câștigat tot de un român din județul Galați: a plătit doar 8,50 lei la o agenție din Tecuci. Deja devine palpitant să locuiești în această zonă a țării. Ce București, care Cluj-Napoca?

Citit 960 ori Ultima modificare Luni, 03 Iunie 2019 17:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.