Telenovelă on-line cu proști

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ieri, de Ziua Parașutiștilor, au serbat toți parașutații în funcții publice, în posturi-cheie la buget. Ehei, prea mulți, dragii moșului...

* Săptămâna a început bine și peste Prut. A fost Ziua Grănicerului în Republica Moldova: într-un asemenea context, e permisă ieșirea definitivă din țară a noului premier Maia Sandu și a aliaților săi. Inclusiv a lui Igor Dodon, măcar demonstrativ.

* Guvernul României îndeamnă Republica Moldova să urmeze drumul european. O glumă mai bună nici c-ar exista. Poate că ar fi sunat frumos din gura lui Dragnea.

* M-a cucerit definitiv un titlu dintr-un ziar de scandal: „Dramă sexuală în clanul Stănescu! Soția fiului lui Paul Stănescu este gravidă cu băiatul fratelui acestuia, deputatul PSD Alexandru Stănescu.” Mi s-au îmbârligat neuronii cu mătreața și cu ce s-o mai găsi deasupra umerilor. Așa, da, ăsta clan frumos care ne-a dat un stimat conducător. Netflix ar trebui să cumpere subiectul, ar face mulți bani - i-ar ieși prima telenovelă cu proști de pe platforma on-line.

* Veorica și-a prins iarăși ciorapii în limba română: „Faptul că Paul Stănescu și-a dat demisia, mie îmi pare foarte rău.” Zici că neconflictuala de la Palatul Victoria e angajată la Google, mai exact la secțiunea Translate.

* Premierul l-a demis pe Remus Borza, numit consilier onorific pe probleme economice săptămâna trecută, în urma unor declarații privind reducerea numărului de bugetari și a ministerelor. În numai câteva zile, Executivul i-a trimis la plimbare pe Darius și pe Remus. Sunt consternat, parol. Semnează Dănuț.

* Un tren de pe ruta București-Bacău a rămas în câmp mai bine de două ore din cauza unei defecțiuni la locomotivă. Același tren luase foc în 2018. Vezi ce înseamnă să nu intervii, să lași natura să-și facă treaba? Dacă trenul ăsta ar fi fost mistuit de flăcări anul trecut, acum n-ar mai fi rămas ca prostul pe câmp.

* Radu Mazăre a terminat carantina și se va însura. Nicio veste proastă nu vine singură.

Citit 574 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 16:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro