Telenovelă on-line cu proști

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Ieri, de Ziua Parașutiștilor, au serbat toți parașutații în funcții publice, în posturi-cheie la buget. Ehei, prea mulți, dragii moșului...

* Săptămâna a început bine și peste Prut. A fost Ziua Grănicerului în Republica Moldova: într-un asemenea context, e permisă ieșirea definitivă din țară a noului premier Maia Sandu și a aliaților săi. Inclusiv a lui Igor Dodon, măcar demonstrativ.

* Guvernul României îndeamnă Republica Moldova să urmeze drumul european. O glumă mai bună nici c-ar exista. Poate că ar fi sunat frumos din gura lui Dragnea.

* M-a cucerit definitiv un titlu dintr-un ziar de scandal: „Dramă sexuală în clanul Stănescu! Soția fiului lui Paul Stănescu este gravidă cu băiatul fratelui acestuia, deputatul PSD Alexandru Stănescu.” Mi s-au îmbârligat neuronii cu mătreața și cu ce s-o mai găsi deasupra umerilor. Așa, da, ăsta clan frumos care ne-a dat un stimat conducător. Netflix ar trebui să cumpere subiectul, ar face mulți bani - i-ar ieși prima telenovelă cu proști de pe platforma on-line.

* Veorica și-a prins iarăși ciorapii în limba română: „Faptul că Paul Stănescu și-a dat demisia, mie îmi pare foarte rău.” Zici că neconflictuala de la Palatul Victoria e angajată la Google, mai exact la secțiunea Translate.

* Premierul l-a demis pe Remus Borza, numit consilier onorific pe probleme economice săptămâna trecută, în urma unor declarații privind reducerea numărului de bugetari și a ministerelor. În numai câteva zile, Executivul i-a trimis la plimbare pe Darius și pe Remus. Sunt consternat, parol. Semnează Dănuț.

* Un tren de pe ruta București-Bacău a rămas în câmp mai bine de două ore din cauza unei defecțiuni la locomotivă. Același tren luase foc în 2018. Vezi ce înseamnă să nu intervii, să lași natura să-și facă treaba? Dacă trenul ăsta ar fi fost mistuit de flăcări anul trecut, acum n-ar mai fi rămas ca prostul pe câmp.

* Radu Mazăre a terminat carantina și se va însura. Nicio veste proastă nu vine singură.

Citit 921 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 16:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.