Fără apă rece și dulceață

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Mămica Dăncilă a fost unsă președinte, așadar gogoșile din partid vor fi mai pufoase. Și, desigur, cu mai mult zahăr pudră, căci tipul cu probleme gingivale e de câteva săptămâni la regim. Cazon, într-un fel.

* Mustăciosul a fost aplaudat de nostalgicii din PSD, la alegerile de sâmbătă. Spune și tu, cu mâna pe inimă, că Livache nu e deținut politic! Ai reușit? Nici mie nu-mi iese, nu știu de ce naiba - am încercat-o într-un moment de meditație abisală.

* Oprișan de la Vrancea, tipul a cărui mamă aparent a avut o relație de concubinaj cu Onassis, n-a apucat să vorbească la congres, l-au huiduit berbecii din sală. Nu i-au putut ierta poziția anti-Dragnea. Bă, a sa mamă v-a scos de la inimă, v-ați lins pe bot de la dulceață și apă rece, când o să mai treceți prin Focșani.

* Ecaterinca de la Educație a fost cea mai antipatică prezență la show-ul din weekend. Auzi ce gândește: formațiunea din care face parte a pierdut scrutinul din mai deoarece n-a oprit fluxul de fake-news. Cu alte cuvinte, dacă nu vă băgați mințile în cap să cenzurați tot, aici ajungeți. E bine că Abramburica a rămas la butoane, urmașii noștri sunt pe unghii sigure.

* Sala Palatului arăta jalnic după Congresul PSD, plină de gunoaie, evident. La fel va arăta Piața Constituției după concertul Bon Jovi. Da, dar ăia nu-s siguri că vor merge la vot.

* După 43 de ani, Sri Lanka reintroduce pedeapsa cu moartea și angajează călăi. Numai români să nu ia în simbrie, ăștia te lasă cu treaba neterminată: îți iau doar scalpul și-ți cer avansul. Apoi, pentru finisaj, vor reveni după concediu.

* Așa-i că, la finalul Campionatului European de Fotbal dedicat echipelor sub 21 de ani, turneu în care naționala României a jucat o semifinală, am rămas doar cu această informație? Ianis Hagi, băiatul lui taică-su, este căutat de Barcelona, în timp ce își testează noul bolid, un BMW de 150.000 de euro primit cadou.

* De astăzi se scumpește cazarea pe litoralul românesc, iar hotelierii spun că noi am fi de vină. Prea ne îmbulzim așa. Nu putem merge în decembrie la mare?

Citit 857 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iunie 2019 16:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.