Sărăntoacele și doamna Cherecheș

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* România serbează astăzi Ziua Justiției. Bine, unii ar paria că s-a mutat această sărbătoare, însă chestiunea nu mai pare soluționată o dată cu intrarea lui Dragnea la răcoare. Iar la un moment dat e foarte probabil să nu se mai țină...

* Consilierul local din Gorj care a furat piesele a două ambulanțe, motoarele fiind găsite pe proprietatea sa, e genul de Păcală pe care-l identifici la tot pasul, așadar nu te mai miri de existența unei asemenea specii. Pe ăsta te enervezi că ar putea să ia lecții chiar de la un om cinstit ca tine - dacă ar respecta două-trei reguli, nu l-ar mai prinde nimeni.

* Primarul băimărean Cherecheș, întrebat de unde are, a ridicat din umeri și s-a încruntat, inventând baubaul ANI, o instituție-terorist care îl caută la avere: "Mama mi-a donat un milion și jumătate de euro". Explicația sa e plauzibilă, care mamă cu dare de mână nu i-ar face un cadou feciorașului? Avem exemplele vii ale doamnelor Oprișan de la Focșani și Chirica de la Iași, oricum niște sărăntoace pe lângă stimabila maramureșeancă. Mătușa Tamara, o altă româncă strângătoare, deja trece ca o amărâtă cu un nepot superbogat, fost pușcăriaș.

* Senatul a decis: votul în diaspora se va desfășura pe parcursul a trei zile. Primele două au trecut.

* Asta cu candidatul comun la președinție, primărie sau la asociația de proprietari e ca veceul pe hol în pensiunile de la munte: simți că ar folosi și periuța ta de dinți, nu neapărat pentru igiena dentară. Mai ales când apare un Ponta în peisaj: tocmai el dăduse cu spray paralizant în încăpere. Oare când a devenit imun?

* Fotbaliştii naţionalei de tineret, semifinaliști la turneul final din Italia, ar putea fi premiaţi de Guvern cu sume cuprinse între 2.500 şi 5.500 de lei. O grămadă de cașcaval - cui nu-i convine, are ocazia să meargă la școală pentru acele vouchere zilnice de 10 lei.

* Într-un centru de plasament din Ghimbav, patru adolescenți au fost găsiți intoxicați cu etnobotanice. Vai, nu m-aș fi așteptat la așa ceva, mai ales după apariția cazului Sorina...

Citit 981 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2019 19:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.