CCR te pune în fața oglinzii

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Curtea Constituțională a României are mușchi mai frumoși decât reușise să arate omoloaga sa de la Chișinău, cu câteva săptămâni înainte. CCR-ul lui Plahotniuc, cum ar veni, e ca bomboanele Bucuria pe lângă produsele Lindt. Podul de Flori peste Prut să ne judece, dar mai ales pe ei, pe Valer, Geani și Cristinel, băieții care ar face orice ca să-și scoată mustăciosul drag de la răcoare.

* Decizia de acum două zile a CCR-ului românesc ne obligă să luăm oglinda la întrebări: auzi, fată, spune-mi cât am băut, că eu nu mai pricep absolut nimic!

* Completurile specializate pe corupție - tema aflată alaltăieri pe masa Curții lui Dorneanu - trebuie să aibă în componență cel puțin o persoană care a furat măcar o dată. Ce nu pricepeți?

* Țopăind repară Dragnea mașini pe la Rahova, așa cum se aude că încearcă să-și omoare timpul liber: Haideți, boss, mai aveți? Ce problemă e aici, ambreiaju’? Nu știu ce să zic, nu cred că am timp să ți-l schimb, că tre’ să ies.

* Altfel, Mazăre a croitoraș, Livache urcă autoturismul pe elevator (ar fi mecanic la bază, cum se spune în popor)... Vedeți, intelectualii nu prea ajung la dos, nene.

* Entitățile care inventează așa-numitele perle de la examene ce ocupație au? Întreb mai mult pentru mine, decât pentru prieteni. Or fi ziariști, prieteni cu ziariștii? Nu pot crede că există profesori care, în timp ce corectează lucrările, râd de rodul propriei munci și dau nestematele de-a dura pe WhatsApp.

* Căruța Facebook a crăpat miercuri seară, fotografiile devenind indisponibile pe cea mai utilizată rețea de socializare. Cel puțin în România. E motiv de suicid pentru mulți compatrioți - păi, te duci în Grecia, la mare, ca să te bronzezi sau să urci poze cu tine, eventual cu vreun citat din Toni Poptămaș? Abia asta e o vacanță regulamentară, cu de toate, să crape vecinul de ciudă că iarăși ți-ai permis nisip străin. Iar el e tot la nămol, la câțiva kilometri depărtare. Lacu Sărat îi spune.

Citit 916 ori Ultima modificare Joi, 04 Iulie 2019 18:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.