Ciuta din libertate

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri, de ziua sa, fostul primar constănțean Radu Mazăre a cusut mai puțin. Doar tivuri și găici, ca orice aniversat care abia așteaptă să rupă ușa. De fapt, la el e o problemă – o vreme, ușa e manevrată de alții.

* Celălalt băiat simpatic trimis după gratii, Liviu Dragnea, repară aere condiționate la mașinile închisorii. Ce altceva e problematic în sezonul estival? Ah, și filtrele de polen și ulei... S-au pus avocații săi pe treabă, după cea mai recentă decizie a CCR, astfel că e posibil să iasă până la o nouă ediție a Cerbului de Aur. Care-i legătura mustăciosului cu festivalul brașovean? Aparent niciuna, însă nu putem uita ce frumusețe de căprioară a lăsat în libertate. Sau ciută, mă rog.

* Cristian Borcea, alt deținut cu box-office, refuză să lucreze la răcoare. E campion la table, spun gurile rele. Carevasăzică, abia dinamovistul e boss în ambele dimensiuni. Ce-i drept, când ești recunoscut ca taur național, când să mai și pui mâna pe un capăt de treabă? Înainte sau după? Era doar o întrebare inofensivă.

* S-a pus Vasilica Veorica pe treabă în partid. Vineri s-a înfățișat la Galați și Brăila ca să-i tragă de urechi pe ăia care plâng după Livache. Cel puțin asta se speculează. Parc-o și aud: Băi, vă dau cu cratița în cap, dacă nu faceți ce vă spun eu! Nu mai plângeți după tiran, mustăciosul sunt eu acum.

* Maria Grapini a ridicat vocea ca intelectuala făcută la seral la Donald Tusk, fostul președinte al Consiliului European. S-a întâmplat în plenul Parlamentului European, acolo unde a mai prins un mandat de cinci ani. Firește, această voce a României a întors toate scaunele, exact ca la show-ul cu același nume. Poate prea multe scaune... În politica dâmbovițeană.

* Legea Recunoștinței, proiect cu șanse de a trece de Parlament, îi va obliga pe români să le plătească părinților și bunicilor pensie de întreținere. Ion Iliescu nu are de câștigat din afacerea asta, se vede că nu mai dau doi bani pe el social-democrații. Klaus Iohannis tot mai are vreme de un caz Sorina, ceva.

* Un lanț de magazine din țară recheamă la raft un produs la care a fost detectată bacteria Salmonella. Dacă între timp te-ai îmbolnăvit, nu mai ești obligat să aduci carnea înapoi.

Citit 915 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2019 15:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.