Să fi fost și rock la Never Sea

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Consider că am trecut prea ușor peste fazele din weekend de la Sulina sau unde s-o mai fi plimbat gospodina care conduce echipa de la Palatul Victoria... A jucat sport în capot, iar Orlando de la Finanțe a prestat în blugi. "Pimpong" și "folbal". Eleganți. Ca atunci când ieși la cină în șort și șlapi.
* Madama s-a pozat în capot și pe malul Mării Negre, părea o sirenă fără ITP și fără rovinietă. Fifor, unul dintre colegii săi prezidențiabili, a intrat cu blugii suflecați în apele sărate și i s-a adresat ca babele de la țară lui Teodorovici: "Hai, Eugene, că e bună la bătături!" Parcă-l și văd pe discotecar, așa cum l-a poreclit Băsescu, plin de bube pe la glezne și la degetul mare de la piciorul stâng. Dar trebuie să pară muritori, doar au intrat în campania pentru prezidențiale - ar avea trecere și informația conform căreia ministrul lovelelor umblă cu unghiile netăiate.
* Capotul distinsei neconflictuale - pe albastru, cu multe floricele nevinovate - face toți banii, chiar dacă pare achiziționat de la second-hand. Of, câte femei de pe la noi suspină...
* Ministerul Sănătății din Letonia propune interzicerea reclamelor la băuturi alcoolice la TV, radio și pe Internet. E ca și cum la noi nu s-ar mai vorbi în pauzele publicitare despre pâine. Ar fi OK, haterilor?
* Un român a fost surprins de cutremur la un turneu de poker în Las Vegas. Încă nu se știe dacă al nostru a câștigat sau a pierdut în prestigioasa competiție de pe continentul american.
* Nu se vorbise destul despre festivalul de muzică electronică de la Mamaia? S-a rezolvat cazul, un DJ străin a dat play la o manea guițată de Adrian Copilul Minune. Și toată lumea a vorbit numai despre asta, exact ca în weekendul Sorinei. Cine știe ce s-a votat pe ascuns între timp? Ah, nu, că erau plecați pe litoral.
* Mă așteptam ca în ultima seară de Never Sea, să scape un specialist în potențiometre și muzică rock în difuzoare. S-ar fi luat tinerii la bătaie. Ne distrăm, frate, sau rămânem triști?!
* Opt români au fost găsiți de polițiști într-un Matiz. Veneau spre județul Galați. S-o fi stricat biata mașină, altfel nu pricep de ce au intrat numai opt.

Citit 526 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2019 18:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro