Să fi fost și rock la Never Sea

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Consider că am trecut prea ușor peste fazele din weekend de la Sulina sau unde s-o mai fi plimbat gospodina care conduce echipa de la Palatul Victoria... A jucat sport în capot, iar Orlando de la Finanțe a prestat în blugi. "Pimpong" și "folbal". Eleganți. Ca atunci când ieși la cină în șort și șlapi.

* Madama s-a pozat în capot și pe malul Mării Negre, părea o sirenă fără ITP și fără rovinietă. Fifor, unul dintre colegii săi prezidențiabili, a intrat cu blugii suflecați în apele sărate și i s-a adresat ca babele de la țară lui Teodorovici: "Hai, Eugene, că e bună la bătături!" Parcă-l și văd pe discotecar, așa cum l-a poreclit Băsescu, plin de bube pe la glezne și la degetul mare de la piciorul stâng. Dar trebuie să pară muritori, doar au intrat în campania pentru prezidențiale - ar avea trecere și informația conform căreia ministrul lovelelor umblă cu unghiile netăiate.

* Capotul distinsei neconflictuale - pe albastru, cu multe floricele nevinovate - face toți banii, chiar dacă pare achiziționat de la second-hand. Of, câte femei de pe la noi suspină...

* Ministerul Sănătății din Letonia propune interzicerea reclamelor la băuturi alcoolice la TV, radio și pe Internet. E ca și cum la noi nu s-ar mai vorbi în pauzele publicitare despre pâine. Ar fi OK, haterilor?

* Un român a fost surprins de cutremur la un turneu de poker în Las Vegas. Încă nu se știe dacă al nostru a câștigat sau a pierdut în prestigioasa competiție de pe continentul american.

* Nu se vorbise destul despre festivalul de muzică electronică de la Mamaia? S-a rezolvat cazul, un DJ străin a dat play la o manea guițată de Adrian Copilul Minune. Și toată lumea a vorbit numai despre asta, exact ca în weekendul Sorinei. Cine știe ce s-a votat pe ascuns între timp? Ah, nu, că erau plecați pe litoral.

* Mă așteptam ca în ultima seară de Never Sea, să scape un specialist în potențiometre și muzică rock în difuzoare. S-ar fi luat tinerii la bătaie. Ne distrăm, frate, sau rămânem triști?!

* Opt români au fost găsiți de polițiști într-un Matiz. Veneau spre județul Galați. S-o fi stricat biata mașină, altfel nu pricep de ce au intrat numai opt.

Citit 925 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2019 18:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.