Prosteala GDPR

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Nu mor caii când vor câinii, a scris Găbița Firea după ce a ieșit dintr-un nou spital. De ca și cum cineva i-ar fi pregătit coliva, Doamne ferește... Nu mor câinii când vor caii, asta ar fi trebuit să scrijelească pe Facebook nevasta lui Pandele. Doar n-a rezolvat încă flagelul maidanezilor.

* Altfel, cu sârmă se poate lega atât cabalina, cât și mamiferul carnivor, dar să nu fie sesizată Direcția pentru Protecția Animalelor.

* Pro TV-ul ne oferă un titlu aparent șocant - Iată momentul în care un elev află notele la BAC: "L-am luat, mamăăă! Mă duc să mă îmbăt!" Bravo, lui, ipocriților, el chiar merită! Subsemnatul, când a scăpat de așa-zisul examen al maturității, a procedat întocmai. La sticlă, evident, ca să nu se piardă în detalii. Și nu singur.

* Pe de altă parte, televiziunea deja pomenită - și nu e singurul organ din presa autohtonă - a dat pe goarnă notele unor sportivi cunoscuți. Unul dintre ei, văr primar cu o vedetă mondială, a picat testul cu 4 la română. Că așa au vrut niște inși să dea șfară-n țară. Ce varză a mai fost acel GDPR, o prosteală fără margini...

* Educația din România va merge în genunchi și până nu va rezolva această problemă - notele de la Evaluaea Națională și de la Bacalaureat nu trebuie să fie la liber, să se distreze toate precupețele pe seama unor țânci care, în ciuda pregătirii temeinice, au traversat poate cea mai proastă oră din adolescența lor. Ha, ha, ha, hi, hi, hi, ce prostovan e al lui Cutare, ce bleguță e a Xuleștilor! Iar ele, sărăcuțele, abia au terminat opt clase.

* A revenit acasă Elena Udrea, iar turismul de pe la noi se scaldă în aceleași ape. Nu ne mai este rușine, nu știu pe unde o să ne scoatem cămașa de forță în fața doamnei.

* Deputatul PNL cu ochelarii galbeni de la moţiune, Gigel Știrbu, fost ministru al Culturii, şi-a luat trotinetă. I-a ieșit și o fotografie, s-a lăudat corespunzător pe o rețea de socializare. Gigel și trotineta, iată un titlu de poveste care n-ar surprinde nici măcar un pici de grădiniță.

* Supărat că a pierdut la jocuri de noroc, un bărbat s-a apucat să bată trecătorii în centrul Capitalei. Măcar să fi mers la Victoriei, unde e Palatul...

Citit 964 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2019 18:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.