Apucături de madagascarez

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* S-a însurat Radu Mazăre. Ieri, ca băștinașii din Madagascar, numai ăia fac nunți miercurea și joia. S-a mai prăpădit un bărbat bine al republicii. Măcar e sub supraveghere.

* Anunță presa centrală că ceremonia fostului primar al Constanței s-a ținut fără poze, nași sau rochie de mireasă. Rochie pentru doamna, sper, nu e cazul să facem bancuri proaste...

* Și nu pricep de ce fără nenorocita aia de rochie la care Răducu tot muncește de când i s-a dat voie să se apuce de treabă. La Poarta Albă, doar n-o să credeți că până atunci pusese măcar două paie cruce. Iar dacă o făcuse, era doar o alegorie.

* Mustăciosul nu trebuia chemat la nuntă, el oricum își rezolva mai repede problemele zilnice de la service-ul închisorii, dar totuși... Cristi Borcea, Radule, chiar ăla? Sigur nu se gândea să-ți fure mireasa.

* Conform Institutului Național de Statistică, în primul trimestru al anului 2019, din fiecare 100 de lei cheltuiți, 42 de lei s-au dus pe mâncare și băutură, 20 de lei pe facturi, 7 lei pe haine, 5 lei pe sănătate și doar 50 de bani pe educație. Moneda aia de 50 ar merge perfect la cerșetorul din intersecție, la naiba cu instruirea! S-a demonstrat că se poate și fără. Sărut mâna, doamna Veorica...

* Zbang! Să salvezi mingi de 1-5 și să câștigi meciul în două seturi, chiar și obligându-ți antrenorul să aplaude ca un roboțel, asta înseamnă să fii Simona Halep. Cu alte cuvinte, constănțeanca (sau, după caz, campioana noastră) rămâne la iarbă verde, în Londra, cum îi place românului. I-a rămas ceva carne de bătut înainte de marele grătar.

* Sirenele astea comunitare care ieri au zbierat ca disperatele mi-au speriat țânțarii. Nu-i pot consola nici cu Autan.

* Vom avea încă un an agricol bun, zice ministrul Daea. Carevasăzică, Dumnezeu nu va "remaniat", cum în mod stupid ni se spune la TV.

* Averea super-bogaţilor lumii a scăzut pentru prima dată în şapte ani. Ar exista o soluție pentru ei - să intre în sistemul bugetar din România. Nu cu tancul, bre, cu cartea de muncă.

Citit 948 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2019 20:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.