Să-i mulțumim Patriciei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ceafa ei de treabă! Până și bulgarii o susțin pe Codruța la șefia Parchetului European, iar noi îi denigrăm în continuare pe vecinii de la sud de Dunăre că ne fură Loganurile pe timpul vacanțelor. Nu ne mai facem rău. Nici nu intenționăm.

* Și Veorica s-ar băga să o susțină pe Koveși, mai ales că simte ceva pentru femei, spune distinsa neconflictuală de la Videle. Așteaptă până atunci un rest de explicație de la fosta șefă a DNA. Și poate și datele meteo, dacă o fi intrat Busu în concediu...

* Barna va fi vârful de lance al alianței USR-PLUS în alegerile prezidențiale, nu și omul cu care se va duela în idei și proiecte soțul doamnei profesoare Carmen. Cioloș ar putea să îmbrace chimonoul de bătaie, de ca și cum Iohannis îl/o va trimite la înaintare pe Orban, Bogdan, Turcan etc. De fapt, asta-i marea bubă, omul de la Cotroceni n-are un badigard anume care să-i ia de urechi pe opozanți. Fiecare dintre cei enumerați are maximum detenta unui polițist local.

* După cazul Simona, iată că și Galațiul s-ar putea mândri peste ani cu Patricia, care a ieșit extraordinar din turneul de tenis încheiat ieri la București. Sunt unii care s-ar poza în draci cu sportiva, dar n-au destul blitz în aparate acum, după o amărâtă de competiție organizată în capitala României. Bravo, doamnă Țig!

* Altfel, iată că apare în presa națională și o informație pozitivă despre Galați. Și nu e vina jurnaliștilor că suntem sursă aproape zilnică de accidente rutiere, cavități înfricoșătoare în asfalt, bătăi de secolul XVII, crime, ciori prietenoase și îmbolnăviri-premium, cum e situația bătrânului cu West Nile. Încă o dată, îți mulțumim, Patricia!

* Armata Franței apelează la scriitori SF pentru a se pregăti de războaiele viitorului. Ai noștri de la Apărare, dar mai ales cei de la Interne merg pe poezie. Rimă albă, vers infantil - astfel vom fi invincibili.

* Potrivit unui studiu, pornografia online generează tot atât dioxid de carbon cât emite România într-un an. Așa, și? Chiar e cazul să ni se bage degetul în gură? Mă rog, pumnul...

Citit 806 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2019 16:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.