Să fiu un mic Chirilă!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Viitorul ministru de interne al României este pensionar de la 39 de ani. Adică de prin clasa a unsprezecea, dacă ținem cont de cutumele post-decembriste. Nu e fericit, așadar ar trebui să-i asigurăm un umăr pe care să-și plângă amarul. Și să-și bea ca lumea whiskey-ul ăla înainte de a mai merge la o partidă de vânătoare.

* Dumitru-Daniel Chirilă încasează 7.500 de lei lunar și, ca pensionar la 40 de ani, poate să facă și tumbe prin parc între rundele de table. Bărbăția e încă la locul ei, am impresia că s-a născut în cea mai norocoasă zodie de pe planetă. Într-o viață ulterioară, mi-aș dori să fiu doar un Dănuț Chirilă, măcar cu 6.000 pe lună și, dacă s-ar putea, să fiu pensionat la 22 de ani. Ca să nu-mi distrug tinereța în câmpul muncii, ca domnul viitor ministru.

* Spre rușinea mea, am aflat abia din presă că așa-numita Casă Albă din parcul Eminescu găzduia or găzduiește și un club de striptease. Prin urmare, de ce s-o excluzi din cadru, e cum trebuie și aflăm cu acest prilej unde fugea mâna poetului. Când fugea.

* O profesoară de 43 de ani din Satu Mare a folosit un spray lacrimogen pentru a scăpa din fața a doi elevi fioroși de 6 ani care, se subînțelege, o atacau fără milă. Carevasăzică, maimuța aia care ne-a ținut mintea ocupată acum două zile nu era din București.

* Fiica domnului Dragnea se afla în România când a primit interdicția de a intra în Statele Unite ale Americii. Așadar, din cauza ăstora, nu își mai poate continua studiile și cine știe pe la ce liceu agricol va ajunge... Sau la vreo particulară neacreditată. Numai bogată să nu fii.

* Potrivit unui studiu, cinci din zece români își doresc să fie antreprenori sau freelanceri. Mă declar, așadar, un român contraproductiv, mă situez în afara studiului și vin și cu argumentul: am zile când aș vrea să fiu patron, dar și după-amiezi în care m-ar prinde mai bine statutul lui Andrei Pleșu, de pildă, unul dintre cei mai apreciați freelanceri din țară.

* Cercetătorii au descoperit apă pe o planetă care ar putea susține viața. E limpede, acolo n-ai găsi nici măcar un vasluian. Iar faza cu susținerea, mă rog, întrebați-l pe Tăriceanu!

Citit 1243 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2019 19:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.