Bideu, nicidecum Biden

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Am următoarea pretenție la apropiați: dacă o să primesc Nobelul pentru ceva, vă rog să mă anunțați și pe mine. E urgent, n-are rost să întârzii, familia așteaptă mulțumirile de rigoare.

* Premiul Nobel pentru Medicină le-a fost oferit unor specialiști, trei la număr, care au descoperit o nouă cale de a lupta cu anemia sau cancerul. Un fel de ceai de tei, după opinia unui amator ca subsemnatul. Nici premiile astea nu mai sunt ca-n alte epoci.

* Ieri, de Ziua Mondială a Muncii Decente, mulți dintre angajații instituțiilor publice au scos ușa din toc. Măcar într-o asemenea zi specială să n-o mai rupă...

* Tot luni, în primele ore ale săptămânii, a fost ziua a doi cetățeni care au ocupat: Luminița Anghel și Vladimir Putin. Doamna a ocupat locul 3 la Eurovision.

* E esențial ca bărbații să se abțină de la a bea alcool înainte să încerce să devină tătici. Eh, unii nu pot prinde curaj până nu trag pe gâtlej un pahar de ceva.

* Unii chiar exagerează cu băutura și uită că au copil și colo, și dincolo. Îi informează la timp instanța.

* Fata ne arată că e atrasă mai mult de viața laică, cel puțin în ultimele luni, dar unii așa-zis jurnaliști îi poartă de grijă pe partea sportivă. Iată ce titlu am cules ieri, la revista presei: „Veste proastă pentru Simona Halep! Nu mai are nicio șansă să încheie anul pe primul loc în clasamentul WTA.” Era grija primordială a constănțencei? Mai degrabă își face planuri pentru Revelion, ar fi primul pe care l-ar petrece în afara terenului de tenis.

* Pagina externă nu poate lipsi. Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump și prietenul lui Liviu Dragnea, îl amenință pe Joe Biden cu dezvăluiri despre România. Sigur n-o fi încurcat vreo literă? Era Bideu, Marinescu-Bideu, nene, nicidecum Biden.

* Îmi doresc din suflet ca dezvăluirea lui Giuliani să nu ne ia prin surprindere: om afla, Doamne ferește, că trăim într-o țară nepermis de bogată.

Citit 1066 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 00:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.