Bideu, nicidecum Biden

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Am următoarea pretenție la apropiați: dacă o să primesc Nobelul pentru ceva, vă rog să mă anunțați și pe mine. E urgent, n-are rost să întârzii, familia așteaptă mulțumirile de rigoare.
* Premiul Nobel pentru Medicină le-a fost oferit unor specialiști, trei la număr, care au descoperit o nouă cale de a lupta cu anemia sau cancerul. Un fel de ceai de tei, după opinia unui amator ca subsemnatul. Nici premiile astea nu mai sunt ca-n alte epoci.
* Ieri, de Ziua Mondială a Muncii Decente, mulți dintre angajații instituțiilor publice au scos ușa din toc. Măcar într-o asemenea zi specială să n-o mai rupă...
* Tot luni, în primele ore ale săptămânii, a fost ziua a doi cetățeni care au ocupat: Luminița Anghel și Vladimir Putin. Doamna a ocupat locul 3 la Eurovision.
* E esențial ca bărbații să se abțină de la a bea alcool înainte să încerce să devină tătici. Eh, unii nu pot prinde curaj până nu trag pe gâtlej un pahar de ceva.
* Unii chiar exagerează cu băutura și uită că au copil și colo, și dincolo. Îi informează la timp instanța.
* Fata ne arată că e atrasă mai mult de viața laică, cel puțin în ultimele luni, dar unii așa-zis jurnaliști îi poartă de grijă pe partea sportivă. Iată ce titlu am cules ieri, la revista presei: „Veste proastă pentru Simona Halep! Nu mai are nicio șansă să încheie anul pe primul loc în clasamentul WTA.” Era grija primordială a constănțencei? Mai degrabă își face planuri pentru Revelion, ar fi primul pe care l-ar petrece în afara terenului de tenis.
* Pagina externă nu poate lipsi. Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump și prietenul lui Liviu Dragnea, îl amenință pe Joe Biden cu dezvăluiri despre România. Sigur n-o fi încurcat vreo literă? Era Bideu, Marinescu-Bideu, nene, nicidecum Biden.
* Îmi doresc din suflet ca dezvăluirea lui Giuliani să nu ne ia prin surprindere: om afla, Doamne ferește, că trăim într-o țară nepermis de bogată.

Citit 782 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2019 00:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro