Se colindă cu mielul

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* De ca și cum asta ne trebuia, și anume minivacanța de Paște. Or 1 Mai muncitoresc. Nene, a început campania electorală, asta-i informația! Nu te întâlnești în fiecare zi cu așa ceva...

* Și tot cu mielul se colindă în campaniile în care politicienii mint cel mai mult. Las imaginația fiecăruia să continue acest paragraf de care mi-e tare rușine. Ca de fiecare dată, precizare: nerușinații de pe toate meridianele sunt invitați la colț.

* Jumătate din municipiul Constanța a rămas fără apă potabilă în prima zi de Paște. Viața nu e dreaptă, noi stăm ca fraierii cu robinetul deschis, ar fi în stare să constate cetățenii Vasluiului.

* Socialiștii au câștigat alegerile din Spania. Iată că se poate, ar putea constata Dragnea. Dar, ah, ăia de la Madrid nu-s buni, au numai prostii progresiste în cap! Iertare, mustăciosule...

* În fiecare minut dispar suprafețe mari de pădure: echivalentul a 30 de terenuri de fotbal, anunță un site de informații. Dacă zonele condamnate ar fi fost echivalate în biblioteci sau amfiteatre, am fi strâmbat din buzele botoxate. Hm, adică?

* De Paște, românii au sunat iarăși la 112. Și-ar fi căutat rudele ca să le ureze cele bune, însă probabil nu le-au mai găsit numerele. Și nici contul de Facebook. Mulți, din cauza alcoolului.

* Cercetătorii au reușit să demonstreze că stresul îngrașă. Uitați-vă, de pildă, la domnul Tăriceanu - pe cuvânt, nu prea mai are momente de liniște. Cineva ar trebui să-l ajute.

* Potrivit unui proiect de lege inițiat de doi cetățeni de la PSD, permisul auto categoria B ar putea fi folosit și pentru motocicletele ușoare. Cei care nu-și vor permite achiziționarea unui asemenea vehicul au trecut deja la următoarea știre.

* Un bărbat a fost arestat după ce a furat în văzul tuturor o sculptură în valoare de 16.000 de dolari dintr-o galerie de artă din New York. Ar trebui premiat, suntem sătui de inși care subtilizează telefoane, rochii și alte produse fără pic de valoare.

Citit 813 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2019 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.