Tudose, s-a răzbunat Japonia, mă!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Fructele și carnea de porc s-au scumpit peste așteptări în luna noiembrie. Ca să ne scuze o glumă fumată, aia cu leguma foarte îndrăgită de români... E vorba de leguma la sacrificarea căreia ai avea nevoie de veterinar, știți la ce mă refer, veganilor!

* Se aude că prețul cărnii de purcel se va tripla anul viitor. E deja zvon electoral, ne vrea binele conașul Ludovic - cu cât vom păpa mai puțin antricot, cu atât vom trăi mai mult. De la sănătatea extraordinară ni se va trage, vom prinde generațiile următoare la gura sobei.

* Handbalul s-a scumpit și el, naționala feminină a României fiind zvântată în bătaie de necunoscuta selecționată a Japoniei. Asta e pentru rușinea pățită de premierul nipon acum un an și ceva, când l-am trimis după bâte de baseball de la meșterii populari de la Muzeul Satului. Tudose, premier în funcție la acea vreme, era ocupat cu CEx-urile, cu Dragnea, cu altele.

* Altfel, fără Cristina Neagu - pricep că a fost menajată la acest joc, nu pricep și care ar fi fost motivul - avem o primă reprezentativă defavorizată rău. Merită și o distincție în acest sens. Bine că ne permitem, la ce handbal frecventăm, să jonglăm printre scandaluri de dopaj, asta chiar e performanță.

* Despre nenorocirea de la Galați, câteva rânduri noi, după ce au aflat colegii din redacție că nicio autoritate nu s-a sinchisit să facă un control după dispariția din documente a benzinăriei de pe strada Frunzei. Nimeni, nene, dar nimeni nu s-a deplasat la fața locului ca să tragă o banală concluzie. Se poate construi altceva au ba? Or prin acel spațiu de cazare apărut pe terenul minat au trecut sute, poate mii de oameni. Colectiv n-a fost un caz izolat, Colectiv poate să reapară oricând, Galațiul a trecut milimetric pe lângă un nou Colectiv. Niște lefuri mărite, băiete, la toate instituțiile care s-au scărpinat în perfectul compus!

* Un bărbat din Oradea a tăiat porcul în spatele blocului. E genul de informație menită să uniformizeze, să ne dea impresia, nouă, celor din Moldova, de pildă, că România merge cu toate motoarele înainte. Arată Oradea extraordinar? OK, îl sacrificăm pe Ghiță în intersecție, ca să uităm că Bucureștiul n-are apă caldă.

Citit 1260 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2019 16:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.