Dulce glicemie

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* După nenorocirea în care a fost implicat și fostul ministru Chițoiu, se desprinde următorul sfat: ai grijă mare și când îți alegi politicienii, și când îți schimbi mașina!

* Altfel, nicio știre despre un cetățean de la ALDE nu putea circula în zilele de sărbătoare: nu e în Opoziție, ca să mârâie la guvernanți, nu se află nici la putere, ci numai ca balamale...

* Polițiștii rutieri avertizează turiștii că traficul se va aglomera în aceste zile. De ca și cum ar fi o premieră, iar triferment sau colebil pentru sintagma „bară la bară” nu există. Când autostrăzile îți rămân mereu mici și puține, singura variantă e să rămâi ca fraierul acasă.

* Altfel, mi se pare ridicol semnalul de alarmă tras de alde Vasile Roaită de la Ministerul de Interne: "44 de accidente soldate cu 19 morți în 48 de ore, de Crăciun. Este extrem de mult!" Uau, chiar așa? N-am fi crezut. Dar ce ziceți de necesitatea construirii de drumuri în România? Sunt "extrem" de puține.

* România TV a titrat în prima zi de Crăciun că sunt primele sărbători de iarnă fără Luiza. Și treisprezece ani fără Zoe, firește. Zoe Dumitrescu Bușulenga.

* Un bărbat din Brașov a fost reținut de polițiști după ce a dat foc bradului de Crăciun. Stop! Poate că omul nu beneficia de instalație de încălzire, poate că soba din locuință nu mai făcea față cerințelor... Ne aruncăm repede pe oamenii nevinovați, tragem concluzii pripite, nu ne înțelegem țara și nici pe cetățenii ei.

* Statele membre ale Uniunii Europene au produs anul trecut aproape 190.000 de tone de turtă dulce, în valoare de aproximativ 510 miliarde de euro, potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistică (Eurostat). De aici și inspirația poetului de la frontiera spațiului comunitar: Ce-ți doresc eu ție, dulce glicemie?

* Mesajul lui Bulai de la USR este cea mai proastă glumă din acest final de an. Parlamentarul a încercat pe Facebook un soi de hermeneutică și i-a ieșit un mare furuncul. Așa să-l ajute "mama surogat"!

Citit 1925 ori Ultima modificare Vineri, 27 Decembrie 2019 15:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.