La mulți ani ofensivi!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Au ieșit din prim-plan alde Iordache și Nicolicea, au apărut bancurile cu Bulai de la USR. Ăsta chiar avea șansa filosofiei, îl ajută și figura, poate că are și un CV impresionant, însă n-a știut să tacă la timp. Ah, da, românii sunt retrograzi, iar subsemnatul se numără printre ei.

* Faza cu mama-surogat intră cu bocancii în sufrageria antologiei, mai ales când este enunțată de Crăciun. E destulă treabă în alianța lui Barna și Cioloș, doar n-o să credem că 2020 găzduiește doar Campionatul European de Fotbal și Jocurile Olimpice la care Simona Halep nu va purta drapelul din cauza lui Firfirică.

* Cum cine este Firfirică? E ditamai atletul român (am auzit de el acum o lună și ceva, însă nu-mi scuză nimeni incultura), iar șeful Comitetului Olimpic Român ar fi declarat că el ar merita mai mult decât Halep să fie port-drapelul țării la Tokyo. Poate dacă o mai câștiga Simona niște Grand Slam-uri anul acesta, ca să capete notorietate...

* Finalul de an s-a împotmolit în accidentul lui Chițoiu, fost ministru, individ excesiv de pregătit care a stat și la aripa lui Dragnea (există o fotografie grăitoare în acest sens). După accidentul produs zilele trecute, a fost imortalizat pe propriile picioare, pe lângă polițiști, apoi a ajuns pe targă la spital, ca să ne impresioneze. Fusese rănit, ni se transmite. Eh, nu i-o fi ieșit biletul la pariuri.

* Coastele fracturate ale lui Chițoiu (sper să nu mai înșir vreo bazaconie, vreau să ies mai puțin pătat din 2019) se jură că n-au nimic și că abia așteaptă un concediu binemeritat în Costa Rica. Deși nu cred că este cazul să dramatizăm.

* Prostia care înveșmântează scandalul în care a intrat cu totul ex-ministrul a ieșit cu viteză din cavitatea bucală a lui Titi Aur, campion cândva la raliuri, cetățean care mereu oferea sfaturi de bun-simț și explicații pertinente. De această dată, domnul Titi a dat vina pe victima de 82 de ani, care n-ar fi etalat "un condus prudent defensiv". N-am mai auzit așa ceva, am dat și telefoane ca să-mi schimb și eu stilul de șofat. Aș vrea să virez în 4-4-2, adică mai ofensiv, și să frânez cu toate roțile pe linia porții. La mulți ani!

Citit 1629 ori Ultima modificare Duminică, 29 Decembrie 2019 15:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.