Salvăm noi planeta?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Revelionul din sediul Bibliotecii Naționale, o paranghelie care a lăsat în urmă-i prăpăd, merita o promovare intensivă. Ce-i cu devălmășia asta, avem câteva evenimente mai de Doamne ferește (nț, nu-s de Doamne ajută, aveți grijă ce-i solicitați Jupânului!) și nu le facem publice? Bine că ne interesează politica internațională și salvarea planetei...

* Unii compatrioți îi iau partea șoferului de BMW care s-a trezit împins de vatmanul răscolitor. S-ar ivi următoarele chestiuni:

1. Conducătorul tramvaiului își face dreptate singur, ceea ce ar trebui să ne dea de gândit. Așa cum scriam și înaintea schimbării anului, dacă ar mai fi existat Poliție, s-ar mai soluționat câteva bube. Nu se știe când vom beneficia iarăși de un asemenea serviciu. Am auzit că în țările civilizate chiar este eficientă această armă. Or haină.

2. Cocalari cu mașini puternice sunt peste tot, iar ăsta din București, în momentul în care și-a asumat poziția de călăuză neautorizată pentru un tren ușor de suprafață, presupun că a luat în calcul și câteva facturi. Nu poți să fii șmecher 24 de ore din 24, măcar un sfert de oră ai dreptul să vii la ghișeu.

3. Traficul din capitala României, și nu numai de acolo, este infernal, însă existau câteva zeci de fraieri pe benzile din dreapta.

4. Data viitoare ar trebui să încerce și pe pista de decolare de pe Otopeni. Măcar și-ar distra pițipoanca de pe bancheta din spate.

5. Ar fi culmea să deplâng situația unui românaș care, cunoașteți sintagma, se descurcă.

* Băsescu afirmă că scutul antirachetă de la Deveselu ne va salva pielea în eventualitatea unui atac iranian, pușchea pe limbă! Așa o fi, însă asta presupune să ne mutăm pe lângă Teleorman? Iarăși Teleorman?

* Conform ultimului sondaj IMAS, partidul lui Orban (bine, domnule președinte, și al dumneavoastră!) ar fi ajuns la 45 de procente. Eh, ce v-am zis eu că nu intră degeaba alde Câmpeanu și Daniel Constantin la liberali? S-a umflat formațiunea politică. Altfel, vezi ce înseamnă să mergi când trebuie la partida aia de poker pe care nevasta n-o vede cu ochi buni? În povestea noastră, consoarta era alianța USR-PLUS.

Citit 1311 ori Ultima modificare Marți, 07 Ianuarie 2020 18:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.