Eu rămân în Provincie, Găbițo!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Primărița generală a României, așa cum fin se prezenta Găbița de la Voluntari în urmă cu un an și ceva, i-a recomandat pe un ton țățistic (să se consemneze acest termen și să intre degrabă în DEX!) unui ministru din Guvernul Orban să se care din București. Nu-ți convine aerul poluat de Bucale, du-te, nene, în altă parte! Stilul făcut celebru de fosta peremistă Olguța e dus mai departe, ca la ștafetă, de nevasta amărâtului de Pandele. Și tot dumneaei va ieși edil-barosan-jupân peste Micul Paris. Ca să nu avem discuții prin vară, încolo.

* Dacă nu m-am mutat în București și nu-mi place aerul din Capitală, pot să rămân în provincie, doamnă Firea?

* Jurnalistul Prelipceanu a declarat acum două seri la Digi 24: „Aflăm imediat ȘANSELE izbucnirii unui război între SUA și Iran.” Adică bulan, ca să citez din argoul străzii, altfel nu pricep de ce mă pot da mai deștept - am cel puțin un argument solid - decât șeful departamentului de știri de la trustul lui Teszari.

* Peste 10.000 de cămile din Australia vor fi împușcate din elicoptere pentru că beau prea multă apă. Vasluienii sunt invidioși, lor nu le-a venit o asemenea idee.

* Trei polițiști germani au ajuns la spital după ce au bătut la ușa unor români ca să dea muzica mai încet. N-au înțeles fiorul, emoția, se vede că e o diferență culturală între noi.

* Un bătrân de 93 de ani din Marea Britanie - i-am putea spune Moș Senectute - a împușcat un muncitor, pe motiv că acesta i-ar fi inundat apartamentul. E o informație utilă pentru ai noștri care pleacă după lefurile umflate din Occident.

* Asta este de la americani, ca să vedeți cât de mult se tem de un răzbel cu Iranul: „Un bărbat a fost trezit noaptea de un hoț care îi sugea degetele de la picioare.” Îmi trece prin cap următorul slogan: unghiera, arma prostului!

* Thailandezii sunt sfătuiți de guvern să facă duș mai rar pe fondul agravării secetei. Românii sunt solidari cu această criză. Nu stați pe lângă acești activiști!

Citit 1350 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Ianuarie 2020 17:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.