Cealaltă țară, țara lui Florea

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ar trebui creată o țară specială pentru primarul Florea de la Tg. Mureș și pentru cei care îi împărtășesc opiniile de Socola. Și să fie lăsată neguvernată, să nu aibă spitale, școli, autostrăzi, nici măcar drumuri județene cum trebuie, să semene izbitor de mult cu România. Dar să nu fie România, noi, ceilalți, să părem nemți în comparație cu Florea&co.

* Ministrul Muncii a vorbit despre dublarea alocațiilor copiilor: "Nu se poate peste noapte, cel mai probabil din iulie". I-ar răspunde Iordache de la PSD: "Se poate, doamnă, multe se pot face peste noapte". Dar nu-l mai ia nimeni în seamă pe cetățeanul care a lucrat o scurtă perioadă la Justiție.

* Au apărut noi acuzații în scandalul de la ISU Dolj, acolo unde 101 salariați sunt rude. Un fost angajat susține că sistemul funcționează doar în acest fel și că, în lipsă de pile, n-ai de ales. Trebuie să trântești ușa după tine. Eh, d-aia e și eficient sistemul, chiar mă gândeam că trebuie să existe vreo rețetă de succes.

* Apropo, se aude că ăia de la ISU Dolj fac și economie la telefon. Se sună între ei doar pe 112.

* Un liceu din Arad a fost închis după dezinsecție, din cauza substanțelor otrăvitoare folosite, una dintre ele având o concentrație de patru ori mai mare decât cea admisă. Varianta e de luat în calcul, mai ales de către doamna Găbița de la Capitală - la cât de puțin (spre deloc) ninge în această iarnă, îi crapă buza după o şcoală ferecată cum trebuie.

* Suportul pentru Windows 7 a încetat pe 14 ianuarie 2020, așadar Microsoft nu va mai oferi asistență tehnică sau actualizări de software pentru persoanele sau companiile care folosesc acest program. Informația este irelevantă pentru români: care asistență, ce actualizare pentru un soft piratat, adică fără licență?

* 200 de scorpioni foarte veninoși au găsit vameșii din Sri Lanka în bagajele unui bărbat din China. Înainte de toate, cu adevărat surprinzător este faptul că cineva a stat să numere acele arahnide: 200 în cap, nu 198 sau, să zicem, 203. De asemenea, nu pricep de ce scorpionii au stat atât de ușor la numărătoare. Nici ăia veninoși nu mai au autoritate...

Citit 1264 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Ianuarie 2020 18:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.