Dragnea rămâne la Juventus

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Șansa de ieri a lui Liviu Dragnea a fost irosită, ex-proprietarul de hamster (dacă nu mă credeți, luați imaginile de actualitate la puricat!) rămânând la Rahova. Cum se zice în fotbal, a ratat la mustață transferul în altă parte. S-o fi închis între timp perioada de mercato. Boss, n-ai ce face, trebuie să-ți respecți contractul: scrie acolo trei ani și jumătate? Nu poți pleca mai devreme de la Juventus.

* Zgonea, fost șef al Camerei Deputaților, este cerut la pârnaie din cauza unor bilete primite drept mită. Nu erau tichete la meci sau la coridă, așa cum pare, ci la un concert de rock susținut de trupa Bon Jovi. Ăsta chiar merită pușcărie pe viață, ne face de râs. Dacă Valerică ascultă rock, noi ce mama naibii mai putem face?

* Breaking news. Monica Anisie, numărul 1 de la Educație, a intrat în Biroul Oval și l-a certat pe Donald Trump: „Eram pe hol și v-am auzit când urlați la mexicani.”

* Cetățeanul Moise Guran a declarat la Digi24 că nu va avea salariu la USR și că intenționează să trăiască din rezervele acumulate. După ce va rămâne fără bani, va face rost de un contract part-time cu vreo redacție de știri. Nu te lasă inima să vezi cum un tânăr politician cu perspective și principii moare de foame.

* Un aspirator care prezenta risc de explozie a fost retras de la vânzare de pe rafturile unui important lanț de hipermarketuri. Oamenii care l-au achiziționat sunt rugați cu cerul și pământul să-l aducă înapoi. Cei care, mă rog, au avut deja marele ghinion... Nici nu știu cum și, mai ales, cui să mă adresez: știți ceva, nene, aveați și o grămadă de praf în casă. Mai păstrați și voi curățenia, mai încercați și cu mătura!

* După ce ieșirea din Uniunea Europeană devine efectivă, Marea Britanie ar putea introduce un sistem de imigrație pe bază de punctaj, după modelul australian. Mi se pare iarăși o conspirație de proporții împotriva echipei de fotbal Dinamo București.

* UEFA anunță că vor exista trei tururi de scrutin pentru alegerea primarilor. Dacă ar candida, Borcea ar fi calificat deja în crupe.

Citit 1288 ori Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2020 18:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.