Nu e schi, nu e bine

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Părinții unor elevi din Mureș solicită izolarea unui copil a cărui mamă se va întoarce din China. Chiar așa, din Spania nu putea să revină acasă? Încercăm un rămășag? Vinovați vor fi găsiți tot oamenii ăștia care, până la proba contrarie, sunt responsabili, li se va spune că discriminează. Corectitudinea politică poartă mască și când nu se impune.

* Deranjat că și-a pierdut banii la păcănele, un timișorean beat a bătut-o și jefuit-o pe angajata sălii de jocuri. Din nefericire, acesta a devenit sport național. Poate-l facem și olimpic.

* Pentru grăbiți, căci și subsemnatul pică în acest păcat – nene, pe Bega s-a întâmplat, acolo unde țara dă cu fruncea de Occident. Ce să mai spunem de Galați sau Vaslui?

* România a câștigat medalia de aur în proba de bob „două persoane” la Campionatul Mondial de Tineret. E una dintre acele informații care îi smulg un zâmbet locatarului de la Cotroceni.

* Apropo, de când cu moțiunile eficiente și cu organizarea de consultări pentru formarea de noi cabinete, șeful statului a ratat câteva partide bune de schi. Ce-o fi în capul ăstora de pică guverne numai iarna? Dragnea făcea la fel și iată unde a ajuns.

* Ca să nu mai spun că abia acum ninsese, când a trecut moțiunea de cenzură a lui Ciolacu de la Buzău. Când e să te urmărească ghinionul, nici în gaură de șarpe nu te poți relaxa.

* Iată ce ne sfătuiește ANRE pentru a avea facturi mai mici la curent! De fapt, cui îi pasă? E de emigrat în altă țară, dar nu pricep de ce acum vin oamenii cu sfaturi. Altfel, bucureștenii așteaptă soluții, dar nu pentru facturile la energie, ci ca să nu le crape caloriferele de frig.

* Firea de la Capitală consideră că a fost sabotată. De înghețat „se ocupă” mii, zeci de mii de contribuabili din București, dar sabotajul se produce în sufletul unei doamne de la Voluntari. Iar de câștigat la vară, tot Găbița se va încumeta. Măcar atunci va fi cald. 

* Vacanțele la mare se ieftinesc în Bulgaria și se scumpesc în România. Așa o fi, dar măcar vecinii vor intra înaintea noastră în Schengen. Aoleu, e de bine?

Citit 1120 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 22:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.