Ce-ai făcut, Bobițov?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* China, țară aflată pe buzele tuturor în 2020, a lansat o aplicație care le permite utilizatorilor să verifice dacă au fost în pericol să contacteze coronavirusul. Această aplicație le spune dacă au fost în apropierea unei persoane contaminate. Dacă ești deja bolnav, îți instalezi degeaba aplicația. Bine, măcar nu mori prost, cum se zice în popor.
* Curierul acuzat că a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului a fost condamnat de un tribunal din Turcia la doi ani şi jumătate de închisoare. Se ridică următoarele probleme:
1. Poate că bietul pizza-boy avea gripă sau chiar coronavirus, cine știe motivul pentru care a lăsat amprente pe aliment?!
2. Ehei, dragii moșului, nimeni n-a aflat povestea mozzarellei. E un secret greu de divulgat.
3. De ce ar mânca un turc pizza? Asta chiar mi se pare o chestiune de discutat inclusiv la întâlnirile NATO sau G8. Când ai baclava, kebab, sarailie și alte bunătăți tradiționale, trebuie să fii victima unei modificări de ADN ca să apelezi la mâncarea italienilor.
4. Pizza din România, în majoritate, se consumă cu pâine (noi suntem cu blatul, după cum ar putea spune PNL și PSD), așadar e din alt manual gastronomic.
* Pentru cei care au avut alte griji, coronavirusul chinezesc are un nou nume, unul „ușor de pronunțat", spune directorul OMS. El se va numi oficial "Covid-19", și nu „2019-nCoV”, așa cum se stabilise în mod provizoriu după apariția bolii în decembrie 2019. Carevasăzică, acum, că e mai ușor de pronunțat (poate pentru oamenii de laborator), îl putem chema și la joacă. În parcul din spatele spitalului.
* Un bărbat a fost arestat de polițiști, în Rusia, și riscă cinci ani de închisoare, după ce s-a prefăcut că îi este rău în metrou și prezintă simptomele coronavirusului. Tipul este vlogger, deci influencer, meserie abia apărută pe piața muncii. Păcat că unii sunt lipsiți de simțul umorului... La păcătosul ăsta mă refer, nu la polițiștii lui Putin. Asta-i glumă sau, ca să parafrazez un clișeu stupid de pe la noi, ce-ai făcut, Bobițov?

Citit 990 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2020 17:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro