Alde Rădoi, stați acasă, măi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Premierul demis (și repropus) Orban vrea alegeri locale pe 21 iunie. Avem de ales: pe 21 iese iarăși Firea primar, iar pe 22 batem Olanda, la Europene, sau câștigă Nicușor și a doua zi ne aducem aminte cât de dramatic am pierdut în Islanda?

* Unii dintre bucureșteni, exasperați de nenorocirile din transportul public și de pe conductele publice, dacă ar lua de bună formula de mai sus, ar fi în stare să-i transmită selecționerului Mirel Rădoi să rămână acasă. Cu tot cu echipa națională.

* Vicepremierul Turcan propune un program-pilot "Școala după școală", tărășenie care ar valora cam 20 de milioane de euro. Pare irealizabil programul și e posibil să rămânem în pană de diacritice. Va fi, până la urmă, școală după "scoală!"...

* Centrul de caratină din Galați pentru eventualele persoane care intră în contact cu cei infectați cu coronavirus funcționează într-un liceu, iar la Buzău un centru similar a fost amenajat într-o tabără școlară. Vedeți? La noi nu sunt întrunite condițiile pentru marea performanță - vine ditamai vedeta internațională și noi unde o cazăm, la internat? Ar trebui să ne usture plămânii de rușine.

* 13 jurnalişti cunoscuţi, printre care și maestrul Ion Cristoiu, îi cer preşedintelui Iohannis să nu promulge legea privind facilităţile fiscale acordate jurnaliştilor. Dacă m-aș număra printre consilierii șefului statului, n-aș lua în considerare petiția. Cine știe ce urmărește inventatorul găinii care a fătat pui vii? Ni se duce pe apa sâmbetei și bruma de credibilitate pe care am agonisit-o.

* Interlopul Florin-Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, a fost adus miercuri în țară, din Marea Britanie, unde fusese reținut în august 2018. Sau, cum zicea cu năduf poetul, se-ntorc tinerii de la studii. Clanul Harvard, mânca-v-aș. N-aveau englezii față de valorile noastre.

* Potrivit unui studiu, încălzirea globală face decolarea avioanelor tot mai dificilă. Iranienii pot depune mărturie, eventual sunt în stare să și demonstreze.

Citit 1273 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2020 17:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.