Nu, n-are nimic scurt

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* L-au julit pe Carașol care a fost șef la Transelectrica pe o grămadă de bani și pe studii medii. I-au dat doi ani și opt luni cu suspendare, iar salariile încasate fraudulos îi rămân ca să-i țină de cald. Altfel, babele cu pătrunjel vândut pe sub mână în intersecție sunt pasibile de condamnări pe viață. Mai ales că ăla nu-i leuștean, ci mărar.

* Și-l cheamă și Dănuț pe acest Carașol. Iată, așadar, încă un motiv să-mi ies din pepeni.

* Discotecarul, gagicarul și șmecherașul de Orlando Teodorovici s-a luat la harță cu Opoziția. Mă rog, cu ce a mai rămas din această noțiune. Simțindu-se atacat sub centură, cu toate că rostul era altul, Dandy grizonantul (așa se zice, bossulică!) care a fost la Finanțe a servit ca la garaje: „Nu, n-am nimic scurt." Bătrâne, e posibil să ai dreptate, cel puțin distanța dintre gură și creier e cosmică.

* Trei bărbați au fost arestați preventiv de Judecătoria Târgu Jiu pentru că aveau aproximativ 90.000 de euro contrafăcuți. Ca să priceapă și prostovanii de la Gorj: nu-i problemă că-s falși, băi năzdrăvanii planetei, ci faptul că-s prea mulți.

* Alți căscați din Maramureș sunt nevoiți să restituie ajutorul social deoarece și l-au jucat la pariuri și la păcănele. Și au și câștigat. Cum ar veni, au alte venituri, deci nu mai merită sprijinul statului. Totuși, cred că sunt dependenți de ajutorul comunității din cauza deficitului de sinapse: le-aș oferi în continuare indemnizația, retrăgându-le concomitent dreptul de merge la urne. Andrei Pleșu sau, dacă doriți, domnișoara Irina Rimes se găsesc în cantități reduse, în vreme ce numărul țăcăniților care-și aruncă unicul venit la loterie este excedentar.

* CCR a decis: Ordonanța care prevede vânzarea cartelelor prepay doar cu buletinul este neconstituțională. Așadar, e liber la glume cu atentate, doar suntem țara lui Bulă.

* Mă iertați pentru comentariul anterior, am cam chiulit de la orele de Constituție și nici nu cunosc pe nimeni din cel mai bine cotat complet de judecători.

Citit 1192 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 18:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.